Sådana problem det finns..

.. men små problem kan blir enorma!
Jag köpte ju ny mobiltelefon för ett par veckor sen och gjorde det med en bra deal som Tre3 hade vilket innebar billigare mobil/månad men utan laddare. Helt okej för jag visste ju att det gick att få tag på laddare lite här och var.
Så jag beställde en laddare från Fyndiq. Från början funkade det bra men så fort jag uppdaterade telefonen till iOS8 så var det som att telefonen inte ville ta laddaren. Har provat med två stycken här hemma utan resultat. Tog med den till jobbet för att testa med kollegans originalladdare och med den fick hon igång telefonen.
Nu är jag alltså ute efter ytterligare en ny laddare och denna gången original. Jobbiga är bara att veta vilken av alla laddare som är just, original!

Under tiden jag sitter och letar tillverkar jag även en tavla till en kompis. Har sovit på underligt vis i natt tydligen för jag har haft och har fortfarande grym värk i axel och nacke. Jag är trött också.
Men men ... så är det ... .Nu fortsätter jag med tillverkandet och sökandet. Lite senare kommer inlägget med vinnaren i tävlingen upp ... så ni har fortfarande chans ett liiiiitet tag till :) Klicka på bilden i min högra meny, under tävling =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer