Så skönt med lite energi!

Hej Hej <3


Jag har i några dagar inte mått så jättebra, från och till helt enkelt.
Jag har vart trött, min mage har krånglat och huvudet som ni vet. Det har känts som mensvärk vilket jag tycker är oroande eftersom jag nyligen är opererad och ska inte blöda enligt läkaren. Det gör jag förvisso inte men smärtan känns som jag borde det, vissa stunder mår jag illa av det.
Det påverkar mig psykiskt också efter allt som vart.
Igår var inget vidare, mådde inget vidare när vi skulle åka och träffa Kjells föräldrar vid en liten badplats 20 minuter härifrån ungefär. Men jag valde att åka med, ville ju träffa dem och hade sett fram emot det. Det var ändå rätt skönt att sitta där i solen, njuta av vattnet och prata. De bjöd på mat men jag kunde inte äta något så de andra fick helt enkelt göra det! Men jag var med iaf.
När vi kom hem 1.5 timme senare lade jag mig i soffan och där sov jag till och från fram till 18-tiden då Kjell hade lagat mat. Sedan gick jag och lade mig.

Jag var galet trött när jag vaknade men efter frukost och en stund i soffan med Skilda Världar kändes det som energin var tillbaka så jag började skura lite i köket. Köksluckorna behövde sig en omgång, sedan tog jag badrummet, det jag inte orkade sist jag städade, häromdagen!
Sedan dess har jag suttit och spelat på mobilen i soffan och kikat på serien.
Om 20 minuter slutar Kjell jobbet så ska ta en dusch innan han kommer hem så vi inte behöver slåss om den när han kommer. Vi måste nämligen åka ganska snart efter att han kommit hem då vi har en dietisttid idag! Spännande! Tror inte det har hänt så mycket sedan sist, möjligtvis att jag gått upp igen då mina promenader inte blivit dagligen den senaste tiden pga måendet.Men jag har inte ätit godis och chips sedan 25 April och det kanske påverkar lite! Vi får se.

Efter mötet där ska vi in på Apoteket för att hämta ut spiralen, 1000:- kostar den. Såå dyrt! Men ett måste, för vi har bestämt oss för att sätta in den under operationen. Sen blir det grilla hos Emma och Johan! Trevligt.
Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 428 visningar

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Usch så jobbigt att må sådär! Hoppas du får fortsätta ha lite energi och njuta av grillat! Superbra ju att inte ha ätit godis och chips på en månad 😊
nouw.com/sannaevelyne
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja och det fortsätter med. Känns bra utan godiset.
nouw.com/frökenrödlök
Madde,
Tror ändå det är bra att komma iväg lite. Så tråkigt att du ska ha så ont, nen hoppas du blir hjälpt snart
www.nouw.com/mhomeandharmony
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det tar nog en tid innan medicinen är helt ur kroppen isv för ör lite jobbigt ännu.. Får se hur det blir efter operationen.
nouw.com/frökenrödlök
Elina,
Vad duktigt av dig att inte ätit godis på så länge! Så skönt att energin kom tillbaka och att du fick lite gjort 😊
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men vad jobbigt att du har ont låter inte alls kul hoppas värkligen att du kryar på dej snart ❤️ vad dyrt det var att hämta ut en spiral hade jag ingen aning om. Alla krya på dej nu fina du
nouw.com/amandamalmflod
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
För mig är det uaf dyrt eftersom vi ju inte vill ha preventivmedel, vi vill ju ha barn så spiralen är ju inte för att skydda mot graviditet utan det andra och då känns det dyrt.
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Har tänkt mkt på dig. Håller tummarna för att allt blir bra snart. Mysigt att grilla med vänner i det vackra vädret.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var dock inte jättefint väder varken i fredags eller igår men det funkade. Tack fina ❤️
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen,
Skönt att du fick lite energi på eftermiddagen i alla fall...och jag som följer dig på insta vet ju att dietistbesöket gick över förväntan...sånt piggar ju också upp en del...du är så duktig tycker jag. Jag tycker väldigt mycket om att läsa din blogg både när det går upp och när det går ner
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja jag är så glad över att det blev bra besked där.. Vad glad jag blir att du tycker det ❤️
nouw.com/frökenrödlök
Silverblomma,
Ja..usch det är dyra..jag har också en sådan att hämta på apoteket..som ska sättas in framöver..bra att ta det lugnt när man inte mår bra..hoppas du får lite mera ork framöver
www.nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja jag tycker det är dyrt eftersom vi egentligen inte vill ha preventivmedel eftersom vi försöker bli gravida. Så att betala den summan för nåt man egentligen inte vill ha är dyrt.
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Bra och skönt ändå att du följde med och träffade dem ändå, sådant kan ju också göra en stark. Härligt att du fick lite energi att skura klart. Hoppas att det gick bra hos dietisten
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var skönt i solen iaf
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Skönt att komma ut en sväng även om måendet inte är på topp.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Lilly
,
Jättebilligt med ett så bra preventivmedel då du kan ha den i fem år så nej det är inte dyrt 😊 Räkna ut vad kondomer eller hur man mår av andra piller i kroppen. 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
För mig är det dyrt då jag inte vill ha preventivmedel. Enda anledningen till att vi sätter in en spiral är för att jag inte ska få cancer. Vi försöker bli gravida så att betala 1000kr för något man egentligen inte vill ha blir dyrt.
nouw.com/frökenrödlök