Så skönt med lite energi!

Hej Hej <3


Jag har i några dagar inte mått så jättebra, från och till helt enkelt.
Jag har vart trött, min mage har krånglat och huvudet som ni vet. Det har känts som mensvärk vilket jag tycker är oroande eftersom jag nyligen är opererad och ska inte blöda enligt läkaren. Det gör jag förvisso inte men smärtan känns som jag borde det, vissa stunder mår jag illa av det.
Det påverkar mig psykiskt också efter allt som vart.
Igår var inget vidare, mådde inget vidare när vi skulle åka och träffa Kjells föräldrar vid en liten badplats 20 minuter härifrån ungefär. Men jag valde att åka med, ville ju träffa dem och hade sett fram emot det. Det var ändå rätt skönt att sitta där i solen, njuta av vattnet och prata. De bjöd på mat men jag kunde inte äta något så de andra fick helt enkelt göra det! Men jag var med iaf.
När vi kom hem 1.5 timme senare lade jag mig i soffan och där sov jag till och från fram till 18-tiden då Kjell hade lagat mat. Sedan gick jag och lade mig.

Jag var galet trött när jag vaknade men efter frukost och en stund i soffan med Skilda Världar kändes det som energin var tillbaka så jag började skura lite i köket. Köksluckorna behövde sig en omgång, sedan tog jag badrummet, det jag inte orkade sist jag städade, häromdagen!
Sedan dess har jag suttit och spelat på mobilen i soffan och kikat på serien.
Om 20 minuter slutar Kjell jobbet så ska ta en dusch innan han kommer hem så vi inte behöver slåss om den när han kommer. Vi måste nämligen åka ganska snart efter att han kommit hem då vi har en dietisttid idag! Spännande! Tror inte det har hänt så mycket sedan sist, möjligtvis att jag gått upp igen då mina promenader inte blivit dagligen den senaste tiden pga måendet.Men jag har inte ätit godis och chips sedan 25 April och det kanske påverkar lite! Vi får se.

Efter mötet där ska vi in på Apoteket för att hämta ut spiralen, 1000:- kostar den. Såå dyrt! Men ett måste, för vi har bestämt oss för att sätta in den under operationen. Sen blir det grilla hos Emma och Johan! Trevligt.
Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 428 visningar

Gillar

Kommentarer

Paulina
Paulina ,
Skönt att komma ut en sväng även om måendet inte är på topp.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Lilly
Lilly,
Jättebilligt med ett så bra preventivmedel då du kan ha den i fem år så nej det är inte dyrt 😊 Räkna ut vad kondomer eller hur man mår av andra piller i kroppen. 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
För mig är det dyrt då jag inte vill ha preventivmedel. Enda anledningen till att vi sätter in en spiral är för att jag inte ska få cancer. Vi försöker bli gravida så att betala 1000kr för något man egentligen inte vill ha blir dyrt.
nouw.com/frökenrödlök
IP: 82.99.3.229