Så kan det vara ibland

Det är mysigt att komma in här på bloggen och se att ni är en hel del som läser och faktiskt lämnar era avtryck trots dålig uppdatering! Tack så hjärtligt <>
Vart lite off idag som ni som sagt märkt. Sov länge imorse och när Jimmy sålt ett av sina träningssvärd till en Malmö-bo som åkt ända hit så klädde jag på mig och så drog vi till pingstkyrkans loppis där vi hittade lite smått och gott. Lite plastblommor till vidare pyssel för min del samt lite olika skålar och behållare inför bröllopet.
Vi dejtade lite på Long Hwa och käkade thaibuffe och det var jättegott, like always. Satt och pratade massa om gamla minnen, saker som berör, saker jag vart med om som jag mår dåligt över och sånt där som behöver ventileras ibland. Skönt.
Efter lite mat i magen åkte vi till Osby och traskade återigen in på Osby Förmedlingscentral. Jag tyckte det var ett roligt ställe som fick premiärbesök förra söndagen. Skadar inte att åka igen, och idag fick jag med mig lite krukor, ljus och annat smått och gott därifrån.

Vart hemma sedan tresnåret men inte direkt orkat engagera mig med datorn, bara kollat lite avsnitt av den gamla serien En ängels tålamod. Jag har haft fruktansvärd huvudvärk precis hela dagen och har fortfarande, trotts lite vila och två omgångar av tabletter. Smärtan brukar avta utan tabletter och när det är lite värre och jag går så långt att jag tar alvedon/ipren brukar det gå över omgående men inte idag. Jobbigt! Men men.. Så kan de vara.
Kanske foten som påverkar också för idag har den gjort fasansfullt ont och jag har gått med den inlindad hela dagen! Yeh yeh .. Mellofinal idag och det får man ju titta på - jag tror och hoppas lite på att Mariette vinner faktiskt även om jag har lite favorit i både Svenning och Hasse Andersson. Vi får helt enkelt se om några timmar :)
Osby Förmedlingscentral med både nya och gamla saker. Loppis, antik, kurios och nya saker för billiga pengar.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 23 visningar

Gillar

Kommentarer