Så gick det med det!

Jag var iväg och jobbade 2 timmar och 45 minuter och sen skickade chefen hem mig.
Hon tyckte jag såg bedrövlig ut och skulle åka hem och vila istället för att jobba. Mådde ju som sagt inte alls bra i morse när jag åkte iväg och det var kämpigt att städa. Kände mig febrig och kallsvettades.
Det är varken roligt att vara sjuk eller att inte få jobba nu när man äntligen har hittat ett jobb där man mår bra av att vara. Men jag är lyckligt lottad som har så förstående kollegor.
Jag blir rörd i hela hjärtat när jag tänker på dem. Jag är otroligt glad över att Jimmy faktiskt bodde här, inte bara för att jag fick flytta hem till honom och hittade mitt hem, jag har fått ett sånt underbart arbete! Tacksam så det finns inte. Jag har legat nerbäddad i soffan sedan jag kom hem och halvsovigt. Ligger under mitt täcke + två fleecefiltar iförd pyjamas och strumpor och jag fryser som en tok. Huvudet vill inte riktigt heller vara med så jag förstår egentligen inte varför jag bemödar mig med att uppdatera här. Jag är dum! Men nu vet ni iallafall hur läget är på Gemön. Nu skall jag hämta något att dricka, ta en tablett och fortsätta vila.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer