Room Tour i bilder ^^

Jag har ju bott i denna lägenheten i två veckor idag och jag har ännu inte visat er så mycket. Kände det var på sin plats nu när det är relativt nystädat och fint. Enda "felet" är att bordet inte skall stå så intryckt men jag skall testa en sak så det får stå så sålänge! Jag trivs jättebra här, verkligen!
Hallen
Det är en väldigt liten hall som sitter ihop med köket men det gör mig ingenting! Exitskylten har jag gjort av pärlor så den fick följa med från lägenheten i Älmhult! Tyckte den passade bra där.
Hjärtat och lila ljuslyktan skall inte stå på hallmöblen men dem är på väg att byta ägare så får stå där tills dem bli upphämtade.
Köket
Jag har en riktig ugn och riktig spis, mycket plats som jag älskar. Nackdel: Snedtaket för jag glömmer det och slår lätt i huvudet när jag diskar.
Det fanns ingen frys här så det fick jag en av pappa i inflyttningspresent, det är den ni ser under micron! Kylskåpet är under frysen fast det ser ut som ett vanligt skåp. Snyggt!
Helt okej med förvaring i köket faktiskt. Toaletten
Oj vilken dålig bild det blev, ni får stå ut! Lite trångt där men det funkar, är relativt stort badrum ändå faktiskt. Skall leta upp en snyggare tvättkorg vid tillfälle då denna pajjade första gången.
Jag har inga garderober i lägenheten så kläderna är i trådbackar till höger om tvättkorgen!
Jag har kvarn till toaletten därför det massa "bröte" bakom toastolen!
Litet och gulligt handfat men det räcker. Bra med förvaring undertill samt i spegelskåpet, så underbart.
I Spegeln ser ni duschen fast har hängt upp en handduk på tork på drapperistången. Klädförvaringen tillsammans med lite städ/hygien och andra produkter ser ni också där. Sovrummet/matsalen/vardagsrummet
Här ser ni matsalen och vardagsrummet! Som sagt så skall bordet inte stå sådär intryckt för det ser rätt trångt ut men härifrån (sitter i fåtöljen nu) känns det öppet och bra. Bakom fåtöljen är mitt älskade pärlskåp med massa pärlor!
Då kom vi in i sovrummet då, en 105 säng som funkar. En tjocktv som tar rätt stor plats men den har större bild än min plattv så jag använder denna sålänge.
Första natten hade jag svårt att sova då sängen är riktigt hård så mamma och pappa skulle komma hit med en 90 bäddmadrass jag kunde använda till dess jag hade råd att köpa riktig madrass.
Hade kollat upp priser och sånt på en 120säng och när mamma och pappa kom hade de köpt en 120 bäddmadrass. När vi lade på den märkte jag att jag mätt sängen fel för det bara var en 105 .. så nu sticker bäddmadrassen ut lite på båda kanterna men det spelar mindre roll - jag sover mjukare iallafall.
Här förvarar jag massor av olika saker.. En snygg förvaring som passar in i rummet tillsammans med de andra furumöblerna. Denna kommer från mamma och pappa som jag och Jimmy hade i köket. Men den passar fint här också! Ja, mer finns inte att titta på, förutom min lilla veranda men det får bli vid senare tillfälle när jag gjort något fint där ute också. Just nu står det bara ett utemöblemang och inte mycket mer.
När jag flyttade in var lägenheten ganska möblerad så det som ingick i hyran var tv och tvbänk, säng, runda sängbordet, fåtöljen (pallen har jag själv köpt till) köksbordet samt mattan på sista bilden!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer