Risken finns att det kommer tillbaka!

Hej Hej <3


Det var verkligen inte såhär jag hade tänkt. Igår ringde läkaren pga min ständiga huvudvärk och hon sa åt mig att sluta ta tabletterna från idag och så blir operationen av redan nästa vecka istället för i mitten) slutet av Juni. Det är himla bra. Men, de rekommenderar att jag istället sätter in en hormonspiral då jag behöver hormonet för att slemhinnan i livmodern håller sig frisk och det inte kommer tillbaka och blir cancer. Vilket är en stor risk pga min övervikt. Vid förra operationen sa de att behandlingen skulle pågå i 3 månader och sen en operation. Om behandlingen hjälpt skulle allt vara bra men om inte skulle jag fortsätta ett halvår till. Nu lät det på läkaren att jag kommer behöva detta för alltid.

Jag är väldigt ledsen och tycker allt är jobbigt. Vi hade nämligen planerat att fortsätta försöken att bli gravida men nu vågar vi inte det pga att det kan komma tillbaka. Tankar, oro och sorg! Jag har haft barnlängtan sedan 15års ålder och vill så gärna, men tvingas nog just nu att tänka mer på mig själv.
Jag vet att jag inte behöver ha spiralen hela tiden, den går att plocka ur om vi vill försöka bli gravida längre fram, men när man får detta beskedet slår det undan fötterna på en. Det är tungt med tanke på att jag trodde att det bara skulle bli 3 månader och sedan skulle vi få hjälp med graviditet.
Vi kommer förmodligen sätta in spiralen i samband med operationen för att jag inte vill riskera att få tillbaka allt så att det blir cancer, så får vi se om vi tar tag i försöken vid senare tillfälle.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 566 visningar

Gillar

Kommentarer

Madde,
Fy bubblan vad jobbigt. Jag förstår att de är jätte jobbigt för dig. Men tycker att ni är starka och att du kämpar vidare <3
motherandwife.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
hannahsolina
hannahsolina,
Håller tummarna att det kommer sluta bra <3
nouw.com/hannahsolina
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Elina,
Blir så ledsen för din skull! Hoppas att allt går bra med operationen ❤ förstår din längtan, jag längtade i flera år innan vi fick barn.
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hannas krypin ,
Men oj vilket jobbigt besked. Blir ledsen för din skull. Men jag håller tummar och tår att operationen går bra.
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Linda,
Alltid tråkigt när saker inte blir så som man tänkt, men det är viktigt att fixa hälsan först..Och sedan kanske det blir bättre läge när kroppen är i bättre form..
nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kamilla,
Håller tummarna och tänker extra på dig idag. Kram från mig
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
josefine,
men åh vännen då. Vet inte vad jag ska skriva men jag blir ledsen för din skull. skickar styrkekramar <3
joossanns.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Marie,
Ohh förstår dig och jag som själv kämpade, eller vi som kämnpade så länge förstår dina smärtor och känslor. Men håller med Pärla ovan, ta detta nu så kommer det att lösa sig på sikt, för det jorde det ju för oss trots att det kändes helt omöjligt
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åse
,
Skulle bara vela krama om dej vännen. ❤❤
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hilma
Hilma,
Åh massa massa krama fina du, förstår din oro verkligen ❤️❤️❤️
nouw.com/hilma