Resume och bildbomb från veckan som gått!

Då var det dags för det långa inlägget med massa bilder från veckan som passerat och som kommer vara fastetsat i mitt minne för all framtid!
Det har vart den bästa veckan på vääääldigt länge och den bästa födelsedagspresenten nånsin tror jag. Tack vare min älskade Jimmy fick jag äntligen träffa Ida. Jag visste att Ida var underbar men såhär fantastisk hade jag inte trott, vilken tjej och vilken vän jag har i mitt liv. Hela hon är perfekt i mina ögon!
Det har vart så roligt att få se hur hon bor, gosa med hennes vovve och få träffa hennes man. Har vart iväg och tittat runtomkring i Piteå och vi har skrattat massor. Vi har samma galna humor och vi skrattar åt vora egna skämt båda två.
Vi har ätit gott, vi har pysslat, pratat i timmar, spelat SkipBo i hur många omgångar som helst, kollat film, vart ute och åkt, och jag har njutit totalt.

Men jag och Jimmy började min semester i Göteborg hos svägerskan Lisa som ni vet. Vad som hände på Liseberg vet ni också sedan tidigare inlägg. Även i Göteborg var det god mat, massa skratt, shopping och galna upptåg. Var jobbigt att åka ifrån dem men jag var taggad på att träffa Ida :) En av dagarna spenderade vi flera timmar vid Storforsen och jädra vilket ställe. Det var amazing och en häftig upplevelse att se. Vi vandrade lite och sen tände vi en brasa och grillade korv, pratade, sjöng och hade jättemysigt - bara Ida och jag!
Vi har kollat ut på utsikten över Piteå, vi har shoppat och jag har fått träffa många av Idas släkt då det var kalas för hennes systerdotter som fyllde 3år. Mysigt! Resan hem var dryg, påbörjade den hemifrån Ida i Piteå ca 8.30 och jag var hemma i Älmhult ca 21.15 och då hann jag med att åka bil, flyg, buss och tåg - bara båten som saknades =) Bilderna kom i blandad ordning, men skit samma

I Gbg köpte jag en jättemaräng med smak av polka, just den smakan var väl sisådär
Älskar frozen yoghurt!
Hittade äntligen mina favvorisar, nån som vet om man kan beställa dessa online?
Tänk att få kasta sig ut i dessa fluffiga moln, ser jättehärligt ut.
De hade fixat så fint till mig
Storforsen
Snyggingen
Vacker jättegryta
Ida fixar elden
Vi grillar falukorvsbitar och det var mumsigt gott
Speciellt med ketchup och senap
Köpte renskit i shopen vid Storforsen
Lyckliga jag som har en så fin vän!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer