Rensa i garderob och plugga!

Hej Hej <3


Igår åkte vi iväg tidigt på morgonen för att fira Malvinas 1 års dag. Syrran och svågern hade fixat frukostfika till oss med goda frallor, massa god pålägg, juice, kaffe, frukt och en jättegod tårta. Vi sjöng för Malvina och lekte och busade. Och såklart öppnade fina presenter! Den ungen är alltså redan 1 år, hon föddes ju igår. Mosters älskade kolibri.
Vi var där strax efter 10 och kom hem ca 19.30. Mamma och Malvinas farmor var kvar tillsammans med mig och Kjell så vi satt och pratade om vår stundande resa bland annat och på kvällen beställde vi hämtmat innan vi åkte därifrån. Innan falkenberg lämnades så storhandlade vi. Gött!

Idag har jag rensat i min garderob, slängt trasiga kläder samt underkläder jag inte vill ha längre och sedan lagt i skänkes hög. Lite tar jag med till Emma och en rejäl påse ska min mamma få kika på! Så roligt att ge bort till andra och så skönt att få bort sådant man aldrig använder och som bara tar plats i garderoben.
När det var klart satte jag mig för att plugga. Imorgon ska jag träffa J, E och M-L på morgonen för att plugga tenta tillsammans. Jag kör ju min ensam då jag är själv på VFS och de tillsammans men vi hjälper varandra ändå, roligt att plugga ihop. På eftermiddagen är det workshop som gäller och till dess skulle vi göra en mindmap på ekonomivinster vårt projekt kan bidra till samt en projektbudget!
Vi ska ju inte ta betalt av våran VFS men det ingår i utbildningen att lära sig om hur en projektplan och projektbudget kan läggas upp och därför har vi fått göra det.
Var inte så jättesvårt eftersom det i mitt projekt bara finns två utgifter - jag som projektledare samt förbrukningsmaterial =)


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 311 visningar

Gillar

Kommentarer