Reklamationer, getingstick och reklam!

Goddagens gott folk!
Hur har ni det idag? Själv har jag det fint. Gick finfint på jobbet i natt. Hade fått tre reklamationer på utebliven tidningen från föregående natt, vilket är helt okej för att vara första natten själv. Det är inte lätt att hitta alla brevlådor och lägga rätt när man kör mitt i natten ute på landet bland grus, träd och älgar. Hahaha. Men jag hittade dem idag!
Skulle dela ut en kampanj också och arbetsledaren sa att jag kunde dela upp dem och ta lite idag och lite imorgon men när jag var ute kände jag att jag ändå kunde ta alla samtidigt, så jag slipper det imorgon! Blev dock attackerad av ett gäng getingar och blev stucken på armbågen. Det gjorde riktigt ont. Dock känner jag ingenting nu, lite rött, lite varmt och lite svullet men annars okej.
Iomed den här kampanjen så skulle vi lägga reklam i allas brevlådor (även de som vanligtvis inte har nån tidning, om det inte stod ej reklam förståss) så jag öppnar en låda för att lägga i, då flög det ur en drös med getingar rätt in i bilen och jag fick panik. Försökte vifta ur dem och då stack en av dem mig. Det var tydligen något bo där i .. fy fan vad hemskt! När jag kom hem käkade jag frukost med Jimmy och sen sov jag mellan 9-12,30 .. Har skrivit lite brev, flyttat lite pengar, betalt lite servetter, kikat lite på GvP och på Ams osv.
Rätt lugn dag med andra ord. Jag vet att det är ganska tråkiga inlägg nu för tiden, mycket reklam och liknande. Ledsen om ni inte gillar det. Men det är ett sätt för mig att tjäna lite extra pengar. Via blogvertise och Tourn kan jag skriva om saker och få lön. Skattade pengar vilket känns riktigt bra, därför jag har mkt reklam. Fick ex. in 533:- idag och har 1500:- att invänta!
Det är goa pengar när man sparar till en resa :)
Försöker att sprida ut dem och skriva inlägg från hjärtat emellanåt men svårt när man är så trött om dagarna nu när jag jobbar natt.
(Bra att ha nånting att skylla på va?) Hahahaha..
Förutom getingsticket och skoskav på båda hälarna har firmabilens bilbälte skavt ett sår på halsen så har plåster för att underlättar körningen, det skaver inte lika mycket då!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer