Purple day - epilepsi!

Godmorgon

Idag är det Purpleday, då vi lyfter epilepsi lite extra. I samband med purpleday släpper vi en NY design på armbanden, och under denna dagen kommer det gå att beställa armbanden, men precis som under Världsepilepsidagen, så går 100% av summan till insamlingen (inte frakten inräknad). Gäller endast om de beställs och betalas i dag.

Armbanden kostar 50 kr + 10 kr frakt! Alltså kommer de 50 kronorna gå raka vägen till vår insamling via hjärnfonden för forskningsområdet epilepsi. Maila frokenrodlok@gmail.com för beställning!

Purpleday är en dag skapad av Cassidy Megan, som själv lider av epilepsi, hon ansåg att epilepsi behövdes uppmärksammas och därför blev det den 26e Mars. Dagen är i syfte att uppmärksamma epilepsi, de drabbade samt anhöriga klär sig i lila för att uppmärksamma epilepsi.

Berätta för alla om purpleday, nämn för dem varför du är klädd i lila. Berätta om epilepsi. Du får gärna höra av dig till mig eller @viktorhognas om du vill berätta din historia om epilepsi. Oavsett om du är drabbad eller anhörig.

Jag hittade bara denna tröjan i min garderob som är lite lila så den får duga! Och här kommer vår nya d.esign på armband.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 334 visningar

Gillar

Kommentarer