Provsmakat nyheter!

Jag har Netto´s app och kollar in veckans blad varje vecka där, i hopp om att hitta nånting jag vill ha/ behöver till bra pris och oftast har de bra saker. Dock har vi i Älmhult en av de här butikerna som inte har några prylar utan enbart mat och det stör mig. Varför lilla Älmhult liksom?! Händer att vi åker till Osby för att kika ibland.
Men iallafall, var redigt längesen jag var inne på vårt Netto men igår mötte jag upp Jimmy där efter han slutat jobbet, hade sett i bladet att dem sålde ost till fint pris och då vår tog slut häromdagen så passade det sig bra.
Såg också lite nyheter i vätskeformat så självklart köpte jag detta också och igår shottade jag och provsmakade allihop.

Festis Sparkling Melon & Lime
Det var väldigt mycket melonsmak och det gillar jag, känner dock igen smaken från nån annan dricka, helt okej, inget att klaga på!

Festis Sparkling Pear & Kiwi
Även här känner jag igen smaken från nånting annat men den var helt okej. Det var en bra blandning av smakerna och ingen av smakerna tog över helt. Like.

Festis Sparkling Strawberry & Watermelon
Denna fastnade jag mest för, denna tyckte jag var godast MEN den smakade inte alls vattenmelon och det ogillade jag. Älskar melon så hade tyckt den skulle smakat lite mer, men den har en fräsh jordgubbssmak så den där kommer jag garanterat köpa i sommar :)

Ramlösa Äpple & Rosmarin
Väldigt udda kombination och först visste jag inte om jag vågade köpa den men I did. Eftersmaken är inget att hurra för, den är bläääk, men jag skall ge den en chans till och kanske blir det annorlunda om man inte shottar :)

Ramlösa Citron & Ingefära
Denna var skum - den luktade avslagen cola. Jimmy tyckte inte det men jag kände det starkt. Tänkte väl att det var kombinationen som gjorde det, smakade och blev jätteförvånad - den smakar avslagen cola också! Euwh!
Väldigt underlig. Liksom, avslagen cola utan socker. Kanske måste ge denna en chans till också!

Summa: Festisarna var ju riktigt nice, men liknar läsk väldigt mycket men med liiite mindre sockersötma. Föredrar nog okolsyrade festisar men skoj att dem utvecklas lite. Jordgubb och vattenmelon kommer jag som sagt köpa igen och säkert ligen de andra också om jag känner mig rätt.

Någon av dessa som du har provat? Gillade du det? Vill du prova?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer