Provar lite glassnyheter!


Hej!
Jag är hemma och har vart det sedan en timme tillbaka!
Det känns så underbart att vara hemma tidigt :)
Har t.o.m fått i mig lite mat i magen.

I fredags när jag körde hem från jobbet stannade jag på affären och köpte lite glassar.
Tog lite av årets nyheter samt såna jag inte har provat tidigare och i detta inlägget tänkte jag berätta vad jag tyckte om alla :)🍦 Daim lakrits
Magnum Double Coconut 🍦
🍦 Magnum Strawberry white
Magnum Cookie crumble 🍦
🍦 Magnum Double Raspberry

Daim Lakrits - Denna var den som jag hade minst förväntningar på och det var samma glass som var den godaste av dessa fem. Förvånad! Men så god. Lagom lakritssmak som passade både med daimkulorna och chokladen. Visst, föredrar originalet men kommer garanterat köpa denna igen! 4 av 5 glassar!

Magnum Double Coconut - Själva glassen var god med lagom cocossmak men tycker det blev för mycket choklad runt. Hade nog vart godare med bara ett lager choklad och inte double. Men helt okej. 2,5 av 5 glassar!

Magnum Strawberry White - Också en av favoriterna. Lagom smak. Jag tror att jordgubbssmaken hade försvunnit om det hade vart mjölkchoklad och inte vit choklad. Fräsch! Kan köpas igen. 4 av 5 glassar!

Magnum Cookie Crumble - Denna tyckte jag inte alls var så god. Själva glassen smakade kakdeg och det var väl det enda på den som var bra. 1 av 5 glassar!

Magnum Double Raspberry - Denna var jag mest taggad på, men blev tyvärr en liten besvikelse. Jag älskar choklad så borde gilla dessa double-lagren men det är för skarp smak. Tyvärr tar chokladen över så man känner inte mycket av hallonsmaken =/ 2,5 av 5 glassar!

Har ni provat någon av årets nyheter?


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 615 visningar

Gillar

Kommentarer

emiliali
emiliali,
Jag älskar strawberry white! Köper den nästan jämt haha.
roligt med ett sånt här inlägg 😊
nouw.com/emiliali
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kul du gillar mitt inlägg 😊
nouw.com/frökenrödlök
MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Strawberrie white 😍
nouw.com/mrshenriksson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ninni
IP: 82.99.3.229