Praktiskt och bra eller bara ful och omodern?

Har du ett skrivbord hemma? Vart har du ställt det? Har du det till arbete/dator eller vad står ditt skrivbord hemma för?
De flesta har väl ändå det till att skriva på - på ett kontor liksom. Och även om jag tycker många skrivbord är fula kan dem också vara väldigt praktiska. Många har bra förvaring och man sitter (om man har en bra stol) väldigt bra vid ett skrivbord när man skriver mycket på dator eller gör andra saker.
Egentligen borde jag sitta oftare vid vårt skrivbord med datorn eftersom jag arbetar mycket på just datorn när jag gör mina tavlor och när jag jobba på GvP. Men på något sätt blir det alltid i soffan jag sitter.

Skrivbordet står bara och samlar damm i sovrummet just nu, känns det som. Använder det då vi skriver ut men annars inte mycket. För några dagar sen beslöt vi oss för att ta bort överdelen på bordet och på det viset minimera dammsamlingarna som kan bli av all skit man har framme. Jag tror det blir bra och lite snyggare! Jag har också två alternativa skrivbord i hobbyrummet också och där sitter jag ju och målar, skapar och pärlar och det är perfekta bord köpte på Ikea för 199:-/st. Snyggast hade vart om dem vore i samma färg, men vet inte vad jag tänkte när jag köpte dem. Gjorde inte det samtidigt så ena kanske inte fanns när jag köpte andra - vet inte. Spela roll, dem är praktiska även om dem inte har några förvaringar. Dem är små och smidiga men man får ändå plats med mycket. Dem tar inte mycket plats och dem är lätta att montera och som sagt, billiga på Ikea!
Lite av ena skrivbordet i hobbyrummet - perfekt till mina pärlor! Det andra står till höger om detta och där målar jag =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer