Piss off, du förstörde just mitt liv!!

Jag mår fruktansvärt dåligt just nu!
Gråter så jag inte kan andas, hyperventilerar och bara skakar.
Just pga mötet med chefen jag hade idag. Jag har nämligen blivit avskedad, sparkad!
Och jag fattar ingenting alls.
Enligt chefen beror det på att han fått klagomål från fabriken jag städar på att jag misskött mitt arbete men jag har inte fått någon förvarning om att det är så, ingen varning om att jag måste skärpa mig. Jag har alltså aldrig fått någon chans att förbättra mig! Detta kom som en blixt från klarblå himmel.
Personalen på fabriken jag är på har sagt att dem är nöjda med mig, att jag städar fint och att det är roligt att jag kommer dit och enligt chefen är det just dessa som har klagomålen. Det är det som inte stämmer!
Antingen har dem ljugit för mig eller så ljuger chefen. Jag har alltså gått på företaget och städat och trott att allt är frid och fröjd, att jag snart kommer få en tillsvidare anställning och vart glad över att mitt liv äntligen ordnat upp sig. Nu är jag med andra ord tillbaka på ruta ett igen! Mitt liv har rasat.

Jag har provanställning (med två veckor kvar av den för övrigt) och jag förstår att chefen bara kan avskeda mig såhär, han behöver inte ens berätta anledningen, räcker med att han tycker jag har för stora skor, sned näsa eller för långa fingrar eller whatever men det som gör mig så förbannad och ledsen är just det att ingen har sagt någonting! Jag har ju som sagt trott tvärtom hela tiden. Om ändå bara nån sagt nåt så jag hade haft chansen att förbättra mig isåfall. Jag är så ledsen just nu!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer