Paket som gör mig glad!!

När jag vaknat imorses och kom ut i vardagsrummet möttes jag av ett paket. Ett relativt stort också, hade glömt att jag bett Jimmy hämta upp det innan träningen igår och eftersom jag sov när han kom hem på kvällen så fick jag öppna det imorse. Det var min vinst från www.lugnalyktan.se som jag vann i en instagramtävling de hade.
Blev glatt överraskad när jag såg storleken - visste att en var större men att den var så stor räknade jag inte med men jag gillar det skarpt. Nu gäller det bara att hitta en plats åt dem! Lite mer hyllor och sådant för alla mina värmeljusstakar borde nog fixas tydligen :) Såg igår på en köp&sälj sida på FB en tjej som sålde en gammal mjölkkanna i lite mindre storlek (26cm) och jag blev jätteförtjust. Har sett sådana cirkulera lite grann i dessa loppisar men antingen har dem vart för dyra/för stora eller så har någon annan hunnit före, men igår var jag snabb! Jag hann och var och hämtade den idag - 40:- som hittat. Nu är den stora frågan om jag skall ha den som den är ute på altanen (det var där jag hade planerat att ha den) eller om jag skall ta och plantera blommor i den ute på altanen. Hmm!! Rådfråga Jimmy kanske :)
Möttes av ett paket i brevlådan också och där blev det minsann glädje när jag förstod vad det paketet innehöll.
Nämligen mina inlägg jag gjorde 31/3! Han sa att han skulle skynda på mina lite då jag sa att jag trodde det var leverans 1 vecka när han sa 2 .. Så gulligt av honom. Nu blir det spännande att prova! Kanske redan ikväll på en liten promenad med Jimmy tro! Det står att man i början inte skall använda dem mer än 3-4 timmar så det är ju tur att jag har helg nu så jag hinner vänja mig vid dem!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer