Osmakligt för många - hett för andra!

Jag räcker upp handen för osmakligt om jag skall vara ärlig, vad du anser är upp till dig själv.
För min del tycker jag det är fruktansvärt att det finns på marknaden och än mer fruktansvärt att de faktiskt säljer. Att folk verkligen köper och använder det till fullo. Självklart förstår jag att många köper den för att ge till någon på en svensexa för att det "hör till" men jag tycker det är fel och åter fel.
Hur normalt är det att sätta på en ko så även om den vore uppblåst? Skulle du tänka dig köpa en upplåst ko till någon? Den muuar när den bli påsatt! Vart finns det hysteriskt roliga i det?
Men å andra sidan kanske många tycker det är onaturligt att runka med en flashlight då det inte heller kan ses "normalt" och ja, jag kan hålla med till viss del för äkta vara är alltid bäst, men jag föredrar ju hellre isåfall en partner som använder en flashlight än en uppblåst ko. Håller ni inte med?
Då kanske man kan gå ett snäpp till, hur normalt är det att använda dildo som kvinna om det finns äkta vara? Alla har inte den möjligheten till en partner men å andra sidan tycker inte jag det är dumt eller farligt att använda dildo även om man har förhållande. Ser det mer som en tillgång och ett njutningstillskott i sexakten tillsammans med partnern. Men vi alla tycker och tänker olika kring detta med att använda sexleksaker. Så massageolja är väl typ det enda hos exempelvis Kinoshopping (som jag skrivit inlägget med) som kan tänkas vara "normalt" och mest accepterat av alla? Eller har jag fel?
För mig får alla gärna använda flashlight, dildos, strapons, kulor, uppblåstbara dockor så länge det inte går till överdrift - och när det inte handlar om djur.

Ett extra tillägg - varför ser dildosarna ut som djur? Delfiner, hästar, små gubbar? Det har jag alltid undrat, vem skall man vända sig till med den frågan för att få ett seriöst och ärligt svar? Tänker man så långt är det ju jäkligt osmakligt att använda dildo överhuvudtaget om den har formen som en delfin :)
Vad tycker du? Använder du leksaker? Tycker du det är osmakligt med de olika varianterna av leksaker?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer