Ortopedremiss, ljus och ensam hemma.

Nu är jag sådär trött igen!
Ni är vana nu va, hahaha!
Har äntligen satt ner rumpan i soffan och det är så skönt. Efter jobbet drog jag till lättakuten och fick foten kollad igen, fick nya tabletter utskrivna samt en remiss skickad till ortoped så får vi se vad som händer sen. Enligt läkaren är det ortopedens uppgift att se om en operation behövs eller inte.
Efter läkarbesöken fick Apoteket och Ica besök för lite handling och sen vidare till lägenheten för att packa. Jag har tömt nästan hela lägenheten nu och jag är så nöjd.
Jag orkade inte packa in sakerna på rätt plats när jag kom hem men behöver lådorna inför morgonens packning så jag lade bara av allt på mitt skrivbord typ, rööööörigt.
Men så skall det väl vara vid flytt? Nu har jag ätit lite, duschat och tänt lite ljus. Sitter i soffan och tar det lugnt. Kjell är iväg på middag med hans jobb så jag är ensam hemma, vet inte när han kommer hem, så får se om jag är vaken eller icke 😜


Blir skönt när allt kommer på plats igen!

Två tabletter om dagen skall jag äta nu, hoppas det hjälper denna gången! Förra gången jag fick tabletter blev det ingen skillnad.

Lite mysepys i min ensamhet =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 590 visningar

Gillar

Kommentarer

Days by Johanna
Days by Johanna,
Hoppas du får en tid snabbt till ortopeden.
daysbyjohanna.blogspot.se
IP: 82.99.3.229