Ortopedimottagning, handlat och ont som fan!

Hej alla mina lovely birds!
Nu väljer jag att uppdatera er om läget igen, det är väl bra? Jag är hemkommen sedan ca 15 minuter sen och det är skönt kan jag meddela. Efter jobbet körde jag till Willys och innan jag gick in satt jag och väntade på att ortopedimottagningen i Varberg skulle ringa, jag hade fått telefontid 13.35 så passade sig bra. Receptionistan berättade att dem ännu inte bedömt remissen och det kan jag tycka vara lite segt, den inkom 27/9 så det är ju ett tag sen. Hon sa att dem borde gå igenom den i veckan eftersom det var ett tag sen den inkom och så fort dem bedömt den (de skall gå igenom och se vad för slags person jag skall träffa, läkare eller specialist eller vad det var hon talade om) så trodde hon att jag skulle få en tid ganska omgående. Det hoppas jag på! Berättade hur det känns, att jag förra veckan var sjukskriven och att jag har ont och svårt att gå emellanåt. Hon skrev det på remissen, bra bra!

Sen tog jag en sväng in på Willys för att handla lite mat, sen for jag hemåt.
Så underbart det var att köra en ordentlig bil som man kan växla med. Jag kan nu stanna vid alla korsningar utan att få ångest. Jag behöver inte vara rädd.
När jag kom hem ställde jag in maten i kyl/frys och sen tog jag fram datorn och satte mig i sängen. Jag tänkte kika på lite film och vila foten tänkte jag. Har satt på mig nattskenan i hopp om att det skall avlasta och hjälpa lite men tror inte det funkar, men man vet aldrig.
Kjell jobbar sent idag men skall fixa lite mat till dess att han kommer hem så tar och vilar lite nu innan dess. Jag är nämligen hur trött som helst. Det tar på krafterna att återkomma till jobb efter man vart borta ett tag när man vant sig vid sena mornar men även då man kämpar med att gå och kämpar emot smärtan!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Förstår att det är segt att vänta på bedömning, även om 27/9 inte är jättelänge sen! Hoppas du får tid snart.

Svar; tack så mycket!
sofiawerlin.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
En del får ju kanske vänta ännu längre, men när det gäller att läsa en remiss och ta beslut om vilken läkare jag skall få träffa tycker jag ju det borde gått fortare än dessa veckor =) Det hoppas jag med!!
nouw.com/frökenrödlök
Misstossequeen,
Hoppas du mår bättre snart <3

Svar: Vad kul att du tycker det vännen! 😃
misstossequeen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det hoppas jag också, men misstänker att det inte kommer sluta förrän efter ev. operation ..
Tack för din omtanke <3
nouw.com/frökenrödlök
Elfina,
Usha, stackare 😫
www.elfinas.blogg.se