Om man vill skita lite lyxigt ^^

När jag säger ordet Bajamaja vad tänker ni på då?
Jag behöver nog inte vänta på det svaret för jag tror vi alla skulle svara samma sak.. Skulle jag utgå från mina egna tankar kring ordet så skulle svaret vara: En portabel toalett som brukar finnas på festivaler och liknande ställen. Jag tror att ni håller med mig där va?
Det är där vi ser dem, och använder dem.

Jag tycker det är jättebra att det finns möjlighet för oftast är dem rätt fräscha och man kan göra sina behov på plats. När man tänker på bajamajor så är det dem här vanliga blåa/gråa "holkarna" man tänker på. Rätt små och trånga men helt okej.

Ja, precis! Dessa är ju dem vanligaste. Men visste ni att det även finns lyxvarianter ute på marknaden? Jag visste det inte förrän jag kom i kontakt med Sanifix och såg deras utbud.
Jag vet inte när man skulle använda en lyxvariant egentligen men på något vis är det väl ändå bra att det finns. På Sanifix kan man hyra en toalettvagn om man har behovet.
Kanske inte så vanligt som privatperson men har man företag och skall dra igång något större event är det ju viktigt att det finns toalettmöjligheter.


Detta är en lyxvariant och jag hade mer än gärna besökt en sådan! Bilderna är lånade från deras hemsida.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer