Om man skulle köra lastbil!

Nu när jag har jobbat en vecka på nya jobbet och börjar komma in i lokalerna så ser jag ju väldigt mycket fordon. Både små och stora. Med tanke på att jag jobbar både på personbilar och lastvagnar så ser jag ju lite av allt möjligt.
Häromdagen kom det in en grabb på jobbet som skulle lämna in sin lastbil för nånting. Jag såg honom dagen innan vara inne en snabbis och hade parkerat lastbilen utanför, dagen efter körde han in den i verkstaden där jag städar. Det såg så smidigt ut när han klev upp i hytten, backade, körde runt och in i verkstaden. Jag skulle aldrig vilja ta körkort för lastbil för jag har ingen användning för det men under denna veckan har jag funderat på hur det skulle vara att få köra en lastbil. Så mäktigt, man sitter ju så högt och man har ett stort ekipage man måste vara vaksam över. Läskigt!
Jag tycker ju änna det är lite mäckigt med vanlig bil ibland så hur skulle jag kunna manövrera en stora lastbil egentligen? Men det hade vart coolt att få prova. Jag har ju åkt med på passagerarplatsen och det hade jag också gärna gjort fler ggr. Ute på de stora vägarna, bara susa förbi allt, sådär högt upp!

Har du körtkort? Vilka behörigheter har du?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer