Om man kunde förbli sådär hurtig!

Igårkväll fick jag ett infall och jag gjorde det faktiskt! Jag tänkte inte bara... "tänk om jag skulle"... Jag gjorde det! Tog på mig jackan, reflexerna och skorna och tog en rask promenad här i området. Hade förvisso aldrig gått åt det håller jag gick och visste inte riktigt vart jag skulle komma men tänkte att det borde gå runt och det gjorde det. En perfekt runda för mig. 35 minuter tar den ungefär och det är ju jättefint.
Lite läskigt i mörkret dock för mer än halva vägen saknade lampor och var bäcksvart och det körde rätt mycket bilar och den saknade trottoar - men jag hade mina reflexer på armarna (skall dock införskaffa två till att sätta på benen) och gick med ficklampan på mobilen! Det funkade tills batteriet dog =) Jag vill inte ha på mig för mycket kläder när jag är ute och går för jag blir så varm, men samtidigt vill jag inte frysa nu när kylan tränger sig på. Jag har kikat på en 3 in 1 - jacka och tror jag hade trivs bra i en sådan. Vad har ni på er när ni är ute och går?

Imorse när jag vaknade kände jag samma lust som igår, även denna gången var det mer än en tanke. Innan frukost och innan jag gjort mig iordning tog jag på mig random kläder, på med jackan och skorna, musik i lurarna och gick samma väg fast åt andra hållet. 40 minuter tog den idag! Jag var lite stelare så det var lite jobbigt i början pga min rygg och min fot men tanken slog mig att det kanske är bra att göra så på morgonen för att få igång dagen liksom. Få igång kroppen!
Känns bra =) Trevlig runda också!
Dagtid är denna vägen okej att gå, när mörkret faller är det lite läskigare!

Motorvägen, Nettos lager och McDonalds bredvid =)
Nästa gång blir det fortsätta mot Vinbergs kyrkby för att se hur det ser ut där.. Har ju inte riktigt vart i dessa trakter innan, så ny mark att utforska!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer