Om man bara ringer och frågar kan man få bra erbjudande!

Det är något jag har lärt mig.
I September löper mitt abbonemang på mobilen ut och sedan min samsung ramlade i golvet förra året så har jag längtat efter att få förlänga och få ny telefon. Jo visst, jag köpte en samsung via netonnet för att ha en telefon under tiden men nu längtar jag tokmycket. Har länge velat gå tillbaka till iPhone och nu har jag bestämt mig för en 5s.
Jag har 3 som operatör och är nöjd med dem så har inte tänkt på att byta men när jag nu ringde dem sa jag att mitt abbonemang är på väg att löpa ut och jag funderar på att byta operatör då jag blivit uppringd av så många olika med fina erbjudande att jag har svårt att låta bli att anta dem. Jag frågade rent ut om 3 hade något bra erbjudande som jag inte kunde låta bli för att hålla kvar mig som kund - har ändå vart kund där i måååånga år.
Det hade han minsann. Jag fick nämligen prata med någon som sällan arbetar i telefon utan satt mer högra upp och hade mer mandat att erbjuda bra deal:s än andra säljare - lycka för mig.
Så nu gott folk - tre veckor tidigare - är en iPhone 5s på väg till mig på 16 GB - inkl 6 GB surf för endast 349:- månad. Erbjudandet låg på 299:- för 2 GB surf men han dubblade detta för en 50 lapp extra och innan jag skulle tacka och lägga på sa han att han lägger på 6 GB utan extra kostnad.
Jippikayej! Jag vill ha samma månadskonstad jag har haft innan och den har legat på 299-350kr så jag är glad att jag ringde!

På fredag bör denna lilla mobil anlända hos mig och jag kommer gråta som ett litet barn!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer