Om man ändå hade vart mer flitig!

Jag har nog egentligen bara mig själv att skylla när det kommer till mina betyg från skolan. Var inte särskilt duktig och/eller motiverad egentligen. Så betygen var ju inte så fina. Men jag gjorde vad jag kunde och har pluggat upp de dåliga betygen på senare tid via komvux + lite till. Alltid fint!
Jag hade mycket problem med engelska och matte som yngre och jag minns att när jag gick i nian så hade jag särskild engelska då läraren ordnade så jag fick läsa sjuans engelska istället. Det gjorde att jag klarade grunden lite bättre och gjorde allt lite roligare. Jag minns också att det ibland fanns tillfällen då man kunde få läxhjälp, vem som på hela skolan kunde vid ett visst klockslag komma till en skolsal och arbeta med matte och få den hjälpen man ville ha. Jag tror att jag fick hjälp hemifrån men det minns jag ärligt talat inte så mycket av då jag vad duktig på att "glömma" läxorna tror jag. Men numera finns det ju faktiskt familjer med föräldrar som inte kan hjälpa sina barn på det sättet barnen behöver. De kanske inte själva är så kunniga. Se på mig, då jag klantat mig i skolan har jag svårare med vissa ämnen så jag tror att den dagen jag skall hjälpa mina barn med hemläxor kommer ha svårt med det. Då är det tur att det finns läxhjälp att få. Proffissionell hjälp så man vet att barnen klarar det dem skall - om de inte är som mig förståss! Haha.

hittaläxhjälp kan man söka efter hjälp i specifika ämnen och man får typ som en offert, en jämförelsesajt som dessutom är gratis. Behöver du hjälp med matte, då skriver du in det ämnet, vart nånstans du är och lite information, sen kontaktas du av ett företag som är villig att hjälpa dig. Fiffigt va?!
Det tycker jag, för de som inte kan hjälpa själva iallafall.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer