Om jag fick en miljon kronor!

Malin Lindgren – http://malinviola.blogg.se Om du vann 1 miljon, hur skulle du spendera pengarna? Du får inte spara.
Den här frågan har jag funderat på många gånger. "Tänk om jag vinner några miljoner, hur hade jag spenderat dem" har tankarna gått. Skulle jag ut och resa omgående eller skulle jag göra nånting vettigt?
Hur skulle jag känna mig? Skulle jag ringa runt till familjen och vännerna och berätta eller hade jag gjort som de flesta och hållt tyst?
Det är svårt men om jag hade vunnit 1 miljon och inte fick spara dessa skulle jag förmodligen gjort följande: 1. Betalat mitt lån som som jag fick med mig när jag skilde mig.
Sen skulle jag betala de sista 2 år jag har kvar på CSN och tagit Jimmys också.
+ lånet som ligger på bilen! 2. En romantisk resa med Jimmy.
En familjeresa med min familj + Jimmys familj tillsammans!
En liten resa till någon stad inom Europa med god mat och shopping tillsammans med mina bästa vänner. 3. Frågat hyresvärden om jag hade fått renovera badrummet och fixa en bättre trappa där ute. 4. Hade säkert köpt saker jag behöver men inte har råd med just nu, pärlor och annat pyssel, en ny dator, en bättre skrivare. 5. Avslutningsvis hade jag köpt 100 st presentkort på Willys, Coop, ICA, H&M, Lekia, Lindex på 1000:- vardera och skicka dessa till våra behövande familjer via Giving People!

Sen hade mina pengar vart slut!
Hur hade ni spenderat 1 miljon kronor?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer