Om att vara gift!

God morgon ☕

Det slog mig för en tid sen att det redan gått 10 år sen jag sade Ja för första gången inför en präst. I vigsel-sammanhang då alltså.
Jäklar vad den där tiden har gått fort, som vanligt.
Det är alltså över 10 år sen jag gifte mig.
Nu är det väl ingenting att hurra för eftersom det ca 5-6 år senare dog ut och jag skilde mig men ändå.
Jag var 21 år, trodde jag var hur kär som helst och den lyckligaste tjejen i världen men ack så fel man kunde ha. Man visste inte bättre!
Men på ett sätt är jag glad att det hände, det är en del av mig. Men det känns konstigt att tänka att jag faktiskt vart en Fru en gång i tiden.

Men att gifta sig och tro att livet skall vara vackert och så skiter det sig - ja, synd! Ingenting man då kunde veta. Men jag är glad att det inte höll, annars hade jag aldrig fått veta hur det är att verkligen känna lycka, glädje, trygghet, frihet, kärlek! Allt som jag får uppleva med Kjell har jag aldrig känt och vart med om innan.

Om jag jämför så förstår jag nu att jag aldrig har vart lycklig i ett förhållande - inte på rätt sätt iallafall. Jag har inte gift mig för att jag älskat en annan person på det sättet man skall älska nån annan. Det är tragiskt, men det är vackert att man inser vad man gör och att man kan förändras vilket jag gjort under dessa 10 åren.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 442 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Lucka nr 1 är öppnad i min bloggjulkalender 🎅🏼
nouw.com/jenniferofhbg
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ska snart kika in 😃
nouw.com/frökenrödlök
evelina,
ska jag gifta mig ska de va 100 procent att det är den personen man vill gifta sig med 😊
gå gärna in och var med i min veckans blogg. Kram 😊
www.nouw.com/ackmark
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Så är det för mig också, men vid den tidpunkten trodde jag det var så också, man upptäcker hur man egentligen mått när man inser hur det verkligen är att vara lycklig och älska någon på rätt sätt. Jag har aldrig gjort det tidigare!
nouw.com/frökenrödlök
Jenny
,
Tusen tusen tack för ringen jag vann som kom här om dagen, kram! 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Varsågod! kul att du var med =)
nouw.com/frökenrödlök
MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa dig om att den första luckan i min julkalender nu har öppnats 😊 I dagens lucka kan du vinna en superfin mascara från Lady Green, är du intresserad av att vara med och tävla kan du klicka på länken nedan. Det är superenkelt att vara med! 😊
http://martinaolsson.myshowroom.se/63848/julkalender-lucka-1-5/
(en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)
martinaolsson.myshowroom.se
Nu är omröstningen i månadens blogg december, där du var nominerad i avslutad! Spana in de senaste inlägget för att se vem vinnaren blev 🌸
sofiawerlin.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Då skall jag kika in =)
nouw.com/frökenrödlök