Om att se ljuset!

Ni som följt mig länge vet att jag en gång i tiden var gift.
För er som inte visste, nu vet ni. Jo, jag gifte mig några veckor efter att jag fyllt 21 år, så det är ju 10 år sen nästan precis. Gick ifrån honom Augusti 2011 men skilsmässan gick inte igenom förrän nångång 2012 så vart skild i snart fem år.
Under tiden jag var gift tog vi lån efter lån efter lån, eller delvis höjde ett redan aktuellt lån rättare sagt. Något jag idag inte är särskilt stolt över. Dem pengarna gick nämligen inte till någonting vettigt. Tanken var renovering, men det blev i stort sätt bara ett rum som blev klart. Resten av pengarna? Ärligt talat så vet jag inte! Dem försvann iallafall! Och det är därför jag skäms extra mycket över det här lånet, men jag har mig själv att skylla.
När jag gick ifrån honom fick jag ju givetvis med mig en del av detta lån. Han tog över huset och således även bolånet även om jag till en början stod kvar på det. Jag trodde nämligen jag stod på huset men var naiv och blåögd och kanske inte så jätteinsatt när pappret skrevs så jag har hela tiden trott att jag stått som ägare på huset, men i själva verket har det bara vart på lånet.
Skit samma, det är upprätt nu!
Åter till lånet jag burit med mig! Även om jag inte har kontakt med honom idag och inte haft på flera år så känns det som det ändå finns en bit kvar av honom och det livet vi hade iomed lånet.
Visst, jag borde se det som en del av mitt tidigare liv, ett kapitel av mitt liv, men helst vill jag inte ha nånting alls med det att göra så jag ser det som så att när mitt lån är återbetalt är jag helt fri!
Då finns det inte en enda liten smula kvar av det liv jag inte vill skall existera!

Kan erkänna att lånet var på 213.000:- och det är just nu nere på ca 141.000:- vilket innebär att det sedan 2014 (fick igenom eget lån då) har försvunnit 72.000:- och det känns riktigt bra!
I april 2021 skall lånet vara helt återbetalt och jag ser fram emot det! Vilken lättnad det kommer bli!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

deninrekampen
deninrekampen,
Sv: Jo, det är nog så som du säger. Vi har ju mer varit chatt vänner än annat och vi har alltid funnits för varandra, men nu bevisar ju denna "vännen" att det inte är en vän. Hon borde ju förstå att något står fel till när man säger ifrån. Men jag har börjat inse det nu, tack för ditt stöd! <3

Så bra du kämpar på med lånet!! Du fixar bort det, sen slipper du smulorna från exet!! Nu börjar ju en ny resa i ditt liv, njut!! Kram <3
deninrekampen.bloggplatsen.se/
deninrekampen
deninrekampen,
Glömde svara på din andra kommentar! Tror nog med att det är svårt i början, jag tror många nära kan behöva terapi med för att förstå vad som hänt, om man tar det lite jobbigt och det är ju inget fel med det 😊
deninrekampen.bloggplatsen.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229