Om att piffa till sitt hem på ett eget sätt.

Jag kan, skriver kan tycka udda inredning vara snyggt. Men oftast är jag ganska "normal" när det g��ller det. Fast samtidigt vill jag nog sticka ut lite med mitt hem - ha något som visar att detta är jag! Vet inte riktigt om jag har det så .. tror det inte, men det kanske kommer. Ärligt talat vet jag inte riktigt hur jag vill ha det.
Jag gillar shabbychic och lantligt vitt, men samtidigt massa färgstarka färger. Jag gillar gammalt men samtidigt nytt och modernt. Det är en svår balansgång och jag är inte helt nöjd med inredningen hemmavid. Kanske för att vi har så stor lägenhet men att den samtidigt är ganska svårmöblerad. Jag vet inte! Strunt samma - jag trivs i mitt hem och det är det viktigaste - mer nu än jag nånsin gjort faktiskt. Men men ..
Jag snubblade över lite trevlig inredning som jag mer än gärna hade sett här hemma i framtiden!
Jag är inte så musikalisk som Jimmy, långtifrån men vi älskar musik båda två så detta hade jag mer än gärna velat ha på nån av mina väggar faktiskt. Så originellt och fan vad läckert!
Detta kanske passar mer i en härlig trädgård som jag inte har - men det hade vart coolt att kunna återvinna ett gammalt piano på detta udda sätt.
Det jag mest skulle vilja ha är en sån här på toaletten. Fan vad nice det hade vart. Så jäkla snyggt! Dessa bilder + flera till hittade jag här.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer