Om att orka genomlida för att till slut få det man vill ha!

Vill man bli lycklig och få det man vill ha gäller det att inte ge upp.
Jag har lärt mig detta genom livet. Den senaste tiden har vart rätt omtumlande och ännu är det inte riktigt över.
Den dagen detta tar slut är jag lycklig, men på vägen dit händer det mycket!!
Jag trodde att jag hade livet jag ville ha men jag såg nog bara över mina riktiga känslor, för så var egentligen inte fallet. Om man tänker tillbaka.
Men jag gav inte upp! Jag fortsatte kämpa trots allt det svåra. Jobb, kompisar, flytt, ensamhet.
Jag har alltid känt att en dag vänder det, en dag blir det min tur att få vara lycklig, lycklig på riktigt.

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag har nåt dit nu. Eller, inte riktigt ännu men jag är på god väg och jag har fått det jag så länge önskat. Men det blir bara bättre och bättre ju längre tiden går.

Jag har aldrig direkt vart rädd för nya saker, med tanke på att jag flyttade rätt ung, jag gifte mig ung, jag vågade skilja mig, flytta in hos främmande kvinna, vågade ta steget att träffa någon ny och jag har vågat ta steget att flytta till ny stad - igen! För mig är detta stort! Äntligen kan jag slappna av mer och mer vilket känns underbart.
Jag trivs så underbart bra.

En sak som är stor för mig som för er kanske är riktigt banal och löjlig är att jag nu har arbetat 3 veckor utan sjukdom. Det låter som sagt fånigt, men med tanke på allt som hänt förr i livet så är det kanske inte så konstigt.
Men nu känner jag att jag lever. Det är en skön känsla när man orkar arbeta ett helt pass utan att tänka på att man inte vill vara där. Jag tror att det beror på att jag arbetar 75% istället för heltid. Jag gjorde det förr och det var outhärdligt för mig, jag orkade inte, jag klarade inte det! Men nu är allt annorlunda.
Det är inte jobbigt. Jag trivs dessutom!! Finns dock en jobbig sak med att bo i Älmhult. Jag har långt till Halland där familjen bor och jag har långt till Öland där dem mest underbara svärföräldrarna bor! Jag känner mig lyckligt lottad att fått träffa Jimmy och få komma in i hans familj. Dem bryr sig verkligen om mig och det känns. Så många sms/samtal/meddelande på internet både jag och Jimmy fått kring min sjukdom är ofattbart. Jag är så lycklig att bli sedd!! Tack fam. Petersson.
Som en enda stor färgglad familj och jag har aldrig vart lyckligare <>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229