Om att bestämma över sina tankar.

Igår bestämde jag mig för att jag skulle ta cykeln bort till Netto för att kika efter lite färg. Jag fick ett gulligt paket av min allra bästa vän på födelsedagen igår och det innehöll blandannat färg (som jag provade redan igårkväll) och jag fastnade för den färgen och vill ha fler. Fick reda på att dem är köpte på netto förra veckan så jag hoppas vårt netto har några kvar. Om inte, blir det iallafall en liten cykelrunda, vilket inte är helt fel efter att inte ha rört på sig på hela sommaren. Typ!

Men när jag vaknade och insåg att dem har öppet ända till 20.00 så kom jag på att vi hinner dit in efter att Jimmy slutar. But hey, varför vänta frågar jag mig själv. Är jag så jävla lat? Det tar 7-8 minuter att cykla in till stan (om inte mindre) och jag har för fan ingenting annat för mig.
Det är så lätt att säga en sak, bestämma någonting men sen bara strunta i det och jag brukar allt som oftast göra det. Men jag vill så gärna ha färgen, jag vill gå ut, är ju ändå rätt fint väder till skillnad från igår så jag gör det. Svårare än så är det inte.
Jag är trött på att ligga i sängen och glo på film dessutom. I-landsproblem deluxe.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer