Oktober - December

Oktober

Jag och Kjell hade ett samarbete med Emmart.se och blev fotograferade i Torup.
Jag ville ha lite romantiska och glädjefulla foton på mig och Kjell och vi blev riktigt nöjda med det Emma lyckades med. Så himla fina foton =)


Jag och @photoemmz hade vår första lilla tjejdag på stan med god lunch, shopping och fika.
Jag utökade min samling med favoritförfattarens böcker. Karin Brunk Holmquist. Så roligt att ha så många redan, hoppas snart få tag i resten också.


Jag var med Kjell och hans pappa i Kållerstad igen, i stugan där och satt och pluggade en hel dag.
Gjorde lite uppgifter och en tenta i skenet till datorn och levande ljus. Som ni vet åker jag med dit ibland, på sommaren för att sola och bara vara och ibland även för att bara få tid och plugga. Här hemma är det så mycket som stör och tar min uppmärksamhet så att jag inte får gjort det jag måste och då är det perfekt att åka med eftersom där inte finns internet.


De
Jag gjorde min intervju samt observation hos en enhetschef på ett äldreboende för min tenta under denna månaden och det var både roligt, läskigt och intressant att få göra det.
Tyvärr blev inte min tenta godkänt på första försöket då jag hade missat en grej som nu är tillrättad. Förhoppningsvis räcker det till ett G nu =)

Jag började också att träna på gymmet i Hyltebruk. Köpte mitt första gymkort där och tyckte det kändes riktigt bra att få komma igång och träna. Nu är jag inne på min tredje månad och jag tycker fortfarande det är roligt att åka dit och träna. Det är ca 10-12 minuter hemifrån med bil, alltid öppet (Vardagar 5-21.30 och helg 5-20.30) vilket gör att det underlättar för mig att träna och jag kan vara spontan. Dessutom brukar det sällan vara folk där så man har ofta hela stället för sig själv vilket också är skönt. Men det kanske beror på att anläggningen håller på att renoveras så nu är det bara gymmet som är öppet. Vi har ett badhus där och den öppnas igen i Januari, dessutom drar även gruppträningarna igång och då misstänker jag att det är mer folk. Lite trist för jag trivs som det är nu =)

Jag hade också dragit igång röstningen i Våra bästa bloggar 2019 och rösterna inkom varje dag, så roligt att få hålla igång detta och jag ser fram emot nästa år redan!

November

Jag fastnade i pärlplattorna igen och gjorde bland annat en tiger!Det var dags för årets julmarknad i Haverdal. Jag längtar varje år efter den helgen och i år var det 5e året i rad som jag och syrran står där med våra prylar.


Jag och Kjell var på plats när Falkenbergs FF vann den spännande och viktiga matchen och därmed höll sig kvar i allsvenskan. Vi åkte till Falkenberg och Falcon alkoholfri arena och fick vara med om detta roliga. Det stod 0-0 väldigt länge men när det enbart återstod 30 sekunder av tillägstiden gör FFF 1-0 vilket innebar att de höll sig kvar och får spela i Allsvenska 2020! Hela arenan jublade! Så jävla roligt. Nu ser jag fram emot många matcher både hemma i soffan men även på plats på arenan.

Favoriten och bästaste Emil Assergård släppte ny låt och jag ääääälskar den!
Lyssna gärna.


Jag och syrran anordnade tjejmiddag för tjejgänget och temat var kalas på Rosendals äldreboende och vi hade så roligt. Alla var utklädda till gamla tanter och jag klädde ut mig till den före detta alkoholiserade mannen Hjalmar. Det blev många skratt när vår mamma kom dit i sina arbetskläder och lekte hemtjänstpersonal :)

December


Jag fick äntligen ge julklapparna till Emma, Johan och Vincent som jag hade planerat en tid och redan gjorde klart i somras. Jag har velat berätta tidigare men nope, jag väntade till dess att vi åkte hem till dem och hade spelmys. De blev väldigt glada och jag är nöjd. Jag har gjort porträtt av alla tre i pärlplattor, limmade på canvasramar. Vi hade som sagt en väldigt rolig spelkväll med Emma och Johan, vi spelade tre spel och så käkade vi pizza.


Jag och min studiegrupp i skolan gjorde en variant av spelet TP på ett seminarium. Alla grupper skulle tillverka ett spel på 20 minuter, vara kreativa och helst komma på någonting helt nytt men vi gick på det som redan fanns men ändrade om reglerna lite och anpassade spelet till blivande hälsopedagoger eller andra studenter =)


Jag julpyntade och granen åkte fram där jag lade de inslagna julklapparna. Jag tillverkade även lite ljusstakar i pärlor, en för sovrumsfönstret och en liten till min bil.


Vi bjöd hem våra föräldrar på glögg-mys och bjöd på lite glögg, hembakade gottigheter och härliga mackor med getost och rödbetor på!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 345 visningar

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Haha, vad kul att klä ut sig sådär!! Vill verkligen också komma igång och träna!
nouw.com/frokena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vi har så sjukt roligt på våra temakvällar 😍
nouw.com/frökenrödlök
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Vilka härliga månader 😊 så personligt att det fick porträtt av pärlplattor, kan tänka mig att de blev glada! Superfina bilder på dig och Kjell med 😊
nouw.com/sannaevelyne
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
J de blev riktigt glada.. Tack 😊
nouw.com/frökenrödlök
MariasVardag
MariasVardag,
Så kul att läsa 😃
nouw.com/mariasvardag
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
fighterwomen85
fighterwomen85,
Måste ha varit jättekul att ni tog bilder på er två. Sen sätta upp det på väggen 😃.
Det vill jag att jag & Kent göra någon gång.
Skönt att åka bort ibland. Bara att byta miljö & få ny energi.
Vad bra att du fortfarande trivs på gymmet 🙂💪🏼.
Det är kul att ge presenter/julklappar när det uppskattas.
Vad duktig du är att pärla 🙂👏🏻.
Vad mysig kväll ni hade ni med besök där ni bjöd på glögg & pepparkakor å annat gott 😋👍
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det blev så fint resultat med.. Måste bara välja vilket vi vill förstora av de 10 bilder vi fick.
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,
Att välja är ibland jobbigt. Beslutångest 😝. Välj ut 5st av dem 10 då. Sen kanske välj mellan dem 5st bilderna. Sen får ni ju bestämma hur många ni vill förstora upp av dem 5 bilderna.
Lycka till! 🙂
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, man får köra uteslutningsmetoden... Det var så vi gjorde när vi valde ut vilka 10 vi ville ha av alla fotografen tog. Hon skickade ett album med 50 stycken bilder (hon hade rensat bort resten, hon tog över 500 hon sa hon) och vi valde ut 10 av dem. Vi vill bara ha en förstoring, men får se när vi väljer det =)
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Alltså du gör ju så grymma grejer så man häpnas, samt så snygga porträtten är på dig och Kjell ni är så fina ihop
sweetwords.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att höra. Tack 😍
nouw.com/frökenrödlök
Silverblomma,
kul att kunna göra så fina saker med pärlor..duktig du..
hrrp://nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
itismadeby
itismadeby,
Förstår att du är nöjd med bilderna på er, dom är verkligen jätte fina.
Gott slut och Gott Nytt År
nouw.com/itismadeby
FrökenRödlök
FrökenRödlök,