Ögongodis utanför fönstret.

Vädret är ju underbart idag. Blåser lite grann men solen skiner just nu och det ser härligt ut. Kjell är ute och klipper gräset och jag sitter och uppdaterar bloggen ;) Jag har precis tagit hand om disken så passar på att skriva lite innan han kommer in igen och vi skall dra ut. Blir geocaching idag! Var ute och hittade en liten igårkväll och visade Kjell detta fenomen och han blev lite sugen på en runda. Kan ju hoppas vi hittar fler =)

Hade svinont i ryggen inatt/morse, hade svårt att dra upp mina ben i fosterställning för det gjorde så ont.
Lade mig på mattan och gjorde mina övningar, fy fan vad ont det gjorde men jag hoppas det blir bra till slut. Just nu är det helt okej, lite stel men blir nog bra när jag kommer ut kan jag tro!
Sen skall jag fortsätta läsa i min bok - spännande. Kjell frågade innan ... "Skall vi ut på geocachning först och läsa sen?" ... Han är inne i sin bok också. Hehehehehehe!

Psst... såååå läcker han är när han går med arbetskläder där ute och har röjsågen hängandes på kroppen... Uj uj! Hahahahaha.... I´m so fucking in love <3 och="" är="" glad="" att="" jag="" hittat="" en="" läcker="" man!="">
Jag drinkade lite igårkväll igen - så himla gott!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 18 visningar

Gillar

Kommentarer