Ögon som går i kors

Var trött när klockan ringde i morse men det var bara att pallra sig upp. Det har gått bra att jobba och jag fick t.o.m beröm av en kollega då hon tyckte jag hade vart så duktig och fixat våning 2+3 ensam när de andra storstädade våning 1 ... Kul att höra!
Man gör så gott man kan, verkligen. Jag hann med att vara med på storstädningen av ett elevhem också och sen var min dag slut. Kändes lite skumt att kunna gå hem redan kl 12 idag när jag annars jobbar till 14.30 men ibland blir det så också.
Nu sitter jag och googlar färgval till frisyr. Jag skall snart iväg och klippa mig och hade bestämt mig till 95% vilken nyans på färg jag ville ha. Frisyren hade jag bestämt för ett tag sen men ändrade mig häromdagen, men nu såg jag annan färg man kan ha och jaaaa... det är svårt att bestämma sig.
Skall ta med båda valen och rådfråga frisören, hon ser ju vad som passar mig och så. Skall bli spännande!
Dock gillar jag inte att sitta där så länge, får lite smått panik för dem vill gärna prata och sånt kan jag tycka är lite jobbigt. Jag vill gärna gå när jag känner för det men nu är det inte bara långt hår till kort frissa som skall fixas utan även färg. Men vill man bli fin får man lida pin, så är det ;)

Möttes av en kommentar förut att vinnaren av den fina lyktan jag tipsade om var korad - jag gick och tittade, för det brukar jag göra men jag vet alltid till 99.99% säkerhet att jag inte är vinnare men vill ändå titta.
Idag stod det Marica och min bloggadress, ni fattar! Den vackra ljuslyktan skall bli min - JAG VANN!! Tjohoooo!!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229