Och jag som hade VG i Geografi!

Det kan man verkligen inte tro. Fast å andra sidan var detta på högstadiet, i SO och vi pratade om världen i allmänhet och inte småvägar men ändå.
Jag körde liksom vägen i morse och den var rak och fin så förstår inte hur jag kunde tro att jag helt plötsligt skulle svänga av. Jag hamnade utanför. I Alvesta istället. Där slog jag på GPS:en och den visade mig en väg jag var osäker på, jag vände om och den beräknade ny rutt, jag följde den och kom efter ett tag körande på småvägar tillbaka till samma ställe där jag tidigare känt mig osäker och vände på. Nåja, jag litade denna gången på GPS:en och följde den. Klockan var 17.05 och enligt GPS:en skulle jag vara framme 41 minuter senare. (sökte för enklaste sättet på vår hemadress) och Jimmy skulle hämtas 17.15 ... ni förstår ekvationen där ? Nej, jag skulle inte hinna hämta honom i tid. Hade jag bara kört rätt från början hade jag vart i tid. Nåja.
Pratade med Jimmy och han förstod situationen. Eftersom det är ca 10 minuter från vårt hem till hans jobb så tänkte jag att det då istället för att vara 41 minuter kvar skulle vara ca 31 minuter till hans jobb. Johådå! Jag var framme 17.40 och hann till hans träning och han hade 10 minuter till godo.

Meningen var att vi skulle in på ICA och köpa frimärke och posta brev och att han skulle släppa mig hemma och själv ta bilen bort till träningen men så blev det ju inte nu iomed mitt lilla äventyr så jag släppte honom bara på träningen och for hem. Skall hämta honom om två timmar. Håller tummarna för att jag kommer i tid :)

Det blåa är beräknad väg man brukar köra men det röda är det jag körde, har även fått med rundan jag gjorde extra då jag inte litade på GPS:en. Jag har iallafall lärt mig att från Växjö kör man mot Malmö om man skall hem och inte svänga av mot Halmstad! HAHAHAHA!! Det här med att veta åt vilket håll man skall har jag alltid haft problem med. När jag bodde i Björketorp ock skulle köra hem från Falkenberg fick jag alltid fråga mamma innan jag for om det var mot Göteborg eller Malmö jag skulle när motorvägen kom :D

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 9 visningar

Gillar