.. och jag som egentligen avskyr att prata i telefon!

Vet ni vad - trots ihållande huvudvärk gick jag till jobbet idag! Jag stod ut hela dagen idag, smärtan finns kvar men är inte lika jobbig som igår som tur är. Men det är jobbigt när den inte vill släppa mig helt. Men nån dag, då försvinner den väl.
Kom på att Kaisa är vid min sida och det är ju bra
Hej älskade Kaisa!

Det har ändå gått rätt bra att jobba. Skönt när man har det jobbet man har, man kan ta det i sin egna takt egentligen. Ingen stress! Underbart. Har t.o.m gjort lite extra idag, det känns bra!

Nu ringde min svärmor också, vi pratade i 40 minuter! Om acceptans, övervikt, migrän, dåligt beteende osv. Jag öppnade mig rätt mycket för henne men tror att det är viktigt för att dem också skall få lära känna mitt rätta jag! Vilken härlig familj Kjell har! Och på fredag är vi hembjudna till svärföräldrarna, wihooo!! Hans bror och brorsöner kommer ner från Stockholm så skall bli så mysigt.

Jag var på affär`n innan jag drog hem för att köpa lite bröd, smör och yoghurt och såg att det var erbjudande på energidricka, på de större burkarna dessutom så jag kunde inte låta bli! Det är inte så att jag är beroende utan dricker det mest för att det är gott! ​Det är inte nyttigt, det vet jag, men det är gott som sagt 😜

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 557 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Det är riktigt gott 😃
nouw.com/jenniferofhbg
Sara
,
Har du kollat upp synen på sistone? Tänkte om huvudvärken kunde bero på det?! 😊 Hoppas du får en trevlig helg!
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ärligt talat så har jag faktiskt inte gjort det - kanske borde göra det 😊
nouw.com/frökenrödlök