Nu vart det slut

Hej

Idag jobbade jag min sista dag på Kjells jobb. Vi har klippt Massa häckar och det är tungt men faktiskt roligt. Man ser resultat direkt vilket är roligt. Det känns vemodigt när nånting tar slut, så även detta. Vill ju jobba mer med sambon, jag gillar det väldigt mycket och är glad över chansen jag fått.

Natten till idag var fruktansvärd med illamående och magknip. Ingen hit när jag vaknade och fortfarande mådde kasst men jag åkte med till jobbet. Idag var vi runt ett av kontoren Bofast har så hade nära till toa vilket underlättade. Allt eftersom tiden gick mådde jag bättre. Sol och varmt. Skönt.

Efter jobb har jag läst (påbörjat ny bok), pysslat, hängt in rentvätt och spånar på lite grejer inför en rolig sak som händer inom kort.

Jag älskar vår altan 😍

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 356 visningar

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
Åh trist att du mådde så dåligt men tur det blev bättre. Starkt att ändå åka till jobbet . Mysigt att kunna sitta på altanen efter jobbet . Ha en fin kväll
nouw.com/yasminegill
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tror det var killen som lockade, vill ju jobba med honom. Haha
nouw.com/frökenrödlök
Hannas krypin,
Jag förstår att du har trivts att jobba med Kjell. Det är alltid tråkigt när saker och ting tar slut. Särskilt det som man tycker om att göra. Jobbigt att du mådde så dåligt men skönt att det är bättre nu. Spännande att du har lite saker på gång. Blir väldigt nyfiken.
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det har vart mysigt och lärorikt med honom Haha. Men allt har ju ett slut 😍 Blir nog att jag berättar imorgon.
nouw.com/frökenrödlök
Jenny,
ÅH förstår att det är vemodigt, när man liksom kommit in i rutinerna på jobbet och börjar bli varm i kläderna.
Men du kanske kan få hoppa in lite när det behövs 😉

Men stackare som får så ont!! Hoppas det känns bättre nu?

Kram kram
jenzel.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jodå, det försvann under förmiddagen. Nej det kommer det inte bli nu när hans kollegor kommer tillbaka från semestern.
nouw.com/frökenrödlök
Fy då för att ha så där ont i magen 😟. Det hade jag i helgen, låg verkligen och led hela natten. Aldrig fattat varför magknip alltid kommer på nätterna?! Förstår att du hade velat fortsätta jobba där. Kanske du kan få mer jobb nästa sommar? 😊
www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Är mest att hag vill jobba med sambon men det blir inte mycket. Han har sitt, var just nu han behövde hjälp då hälften av koleggiet är på semester. Har vart bra förutsättningar för mig där, som hag inte kommer få nån annanstans.
nouw.com/frökenrödlök
Sandra Jönsson,
Din altan ser helt underbar ut. DÄR hade jag gärna lutat mig tillbaka med en bok.

Jag är ledsen för din skull att du mådde illa och hade ont i magen idag. Hoppas verkligen det går över till slut!

Jag avundas folk som får arbeta med kroppen (okej, inte mitt i en värmebölja) och att hålla på med grönt verkar vara så energigivande. Förstår att du redan längtar efter mera jobb. Kanske att det kommer framöver? 😃
sandrajonsson.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
På ett sätt längtar jag inte efter mer jobb, mitt psykiska mående sätter stopp men det har vart bra att få jobba på sambons jobb där det inte vart samma stress och press på mig.
nouw.com/frökenrödlök
corkystyle
corkystyle,
Låter som dagen var en bra dag. Jag skulle själv älska att ha en veranda.
nouw.com/corkystyle
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är toppen med mysig uteplats av nåt slag
nouw.com/frökenrödlök
Snabela,
Men hua att du fick må så där din sista dag på jobbet. Hoppas att du känner dig bättre nu. Jag skulle inte klara av att jobba på samma ställe som min sambo. Det känns skönt att ha varsinna jobb tycker jag.
nouw.com/snabela
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Längre tid hade jag nog inte tyckt det vore så optimalt men jag har jobbat på hans jobb lite mer än 4 veckor och med honom typ en vecka. Då var det värre när jag var gift och han o jag jobbade på samma jobb. Han var 'chef' över mig där.. Det var lite jobbigt.
nouw.com/frökenrödlök
Tess,
Usch inte kul o ha så ont i magen 😟 mysigt ni ser ut o ha de ju! gud önskar vi hade varmt nog så man kan sitta ute så där :/ stress klarar inte de flesta av synd du inte kan jobba kvar där vännen på din sambos jobb
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag tycker det är för varmt egentligen. Några grader mindre och jag hade vart så glad
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Din altan ser väldigt lockande ut 😊.. Vad jobbigt att ha magknip
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja den är toppen
nouw.com/frökenrödlök
Madde,
De där magarna kan ställa till det. Är inte i en sådan period nu, och behöver ha en toalett nära hela tiden. När kommer skolan igång igen?
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst kan dom och det är jobbigt att vara så fokuserad på att kolla så man har toa i närheten. I början av sept. Men blir ju inget gör mig.
nouw.com/frökenrödlök