Nu tar jag ett STORT glas mjölk.

Jag är ganska trött just nu.
Vi har fått upp det mesta inför loppisen, med tanke på att vi båda jobbar och Jimmy har träning och möte i veckan så var denna dagen den bästa att få upp det mesta. Så därför vi är ganska tidigt ute om man säger så.
Men det ser hyffsat bra ut och vi har mycket saker och priserna kommer vara runt 5-20:- faktiskt så man kan göra sig mycket bra fynd. Det blev tyvärr inte mycket inköp från IKEA och det var synd. Det vi skulle ha fanns inte så vi får leta vidare efter julgranskulor. Köpte kökshanddukar som jag tänkte ha till jul, ett avlångt fat till adventsljusen, flytljus och nåt mer jag inte minns just nu.
Så det blev ju relativt billigt ändå. Passade även på att käka där också så nu har man trykt i sig 16st köttbullar. Mohaaaa... Jag är åpen och var tvungen att ta stora menyn =D Nu sitter jag i soffan och skall spela lite spel och njuta av ett STORT glas mjölk.
Allt står dock inte riktigt på sin plats ännu då vi måste möblera om med soffan och soffbordet också. Klädställningen skall inte stå mitt på golvet med andra ord.
Dessutom är detta bara halva vardagsrummet som syns på bilden, vi har en halva till + en hall med saker!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer