Nu taggar vi ny vecka..

Det kändes att jag var taggad i helgen. När jag vaknade var jag så jävla trött och det har jag vart hela jobbdagen om jag skall vara ärlig. Jo, det sitter fortfarande i men just nu sitter jag i min säng och kollar tv så det funkar ändå.
Trots trötthet har det gått bra att jobba. Det är positivt. Vore ju himla skit annars..
Underlättar med Mix megapol och musik i öronen faktiskt. Idag var det en farbror som besökte verkstaden med sin bil som klappade mig på armen och ursäktade sig för att han hade stått i vägen i en dörröppning när jag kom med dammsugaren. Hehe. Så jädra gulligt. Han behöver inte be om ursäkt, jag väntar så gärna. Men när människor bryr sig när man går där och städar gör en glad. De som verkligen borstar av skorna på entremattan innan de går in när det ser att jag moppar golvet, eller ber om ursäkt för att de går på det nymoppade golvet är dem som verkligen gör dagen bra. Även om det absolut inte gör nånting att dem går på mitt nystädade golv eftersom de egentligen måste göra det så känns det ibland tråkigt när folk gör det utan att ens tänka sig för.

Finns många som inte bryr sig om lokalvårdare som går där dag ut och dag in och gör deras omgivning fin och fräsh. En gång i veckan ställer jag exempelvis upp skorna i deras omklädningsrum för att verkligen kunna komma åt under skåpen och moppa golvet och det kan ta på krafterna att böja sig ner och plocka upp skor efter skor liksom. Om man måste göra det hela tiden. Låter inte så farligt, men gör man det ofta så - ja ni hajjar.
Idag blev jag lite smått irrriterad när jag kommer in i omklädningsrummet och möts av att vissa ändå ställer sina skor på golvet trots de ser vart de andra skorna står. Ingenting att reagera över, men vissa saker tänker man lite extra på ibland. Det var bara att plocka upp och städa - jag hoppas iallafall dem blir nöjda med att det blir lite finare.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer