Nu släpper jag det, nästan och tar sommarlov!

Hej Hej <3


Igår var det verkligen ingen bra dag. Vaknade runt 3-tiden på natten och hade så djävulsk huvudvärk, som det brukar vara nu för tiden. Somnade om. Vid 7 gick jag upp och tog tabletter. Jag försöker att inte ta tabletter allt för ofta för att jag inte vill bli beroende, var det som ung så jag väljer de tillfällena de verkligen behövs och igår var en sådan dag. Sen gick jag och lade mig igen.
Huvudvärken var kvar när jag vaknade igen och på förmiddagen gick det så långt att jag t.o.m kräktes av smärtan. Fy fan! Då har man ont. Inga tabletter hjälpte och jag låg bara i soffan hela dagen.
Idag är det bra igen, jag har ont men varannan dag är det ju uthärdligt, jag känner det men klarar av att göra vissa saker, en stund. Så jag bestämde mig för att hoppa morgonpromenaden och får ta den senare för att jag kände motivation till att fixa i ordning det läraren gav mig U på i omtentan från förra kursen. Hoppas nu det blir rätt!
Jag skickade in den.

Sedan fixade jag klart med det sista så långt jag har kommit med rapporten i denna kursen, den som ska in 5 Juni (samtidigt som omtentan egentligen) och skickade faktiskt in den också.
Nu är det klart. Jag vet att det kommer bli omtenta men den tar jag när jag är frisk igen.
Men det är en lättnad att skickat in faktiskt. Nu behöver jag verkligen inte tänka skola mer. Kan fokusera på det som får mig att må bättre istället. Och skulle det vara att jag har så ont att jag är sängliggandes (eller soffliggandes) så har jag ingen skola som stressar för stunden. Inte förrän i Augusti när omtentan ska in iaf. Men då är jag förmodligen frisk!!

Det finns en liten grej kvar jag måste göra. Eller två.
Den 18 Maj ska en poster skickas in som studenterna ska göra. Min är klar, men läraren har inte lagt upp någon plats att skicka in den på ännu, så den ska bara skickas in när platsen är öppen!
Sedan är det en muntlig presentation som ska göras, men det kommer jag ta komplettering på och får antagligen göra lite senare, vet inte när, eller hur. Men det får bli sen!
Nu tar jag sommarlov!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 217 visningar

Gillar

Kommentarer

Ullie
Ullie,
Åh härligt foto . Medlem va duktig du är !! Bra jobbat !!,
Åh lilla fina avskyr migrän har det ju rätt ofta blää
Ta hand om dej vila o hoppas det går över kram fina
weberskold.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det låter inget vidare! Jag har inte migrän vilket är tur... Det kommer gå över, men är jobbigt just nu. Tack.
nouw.com/frökenrödlök
Susann
Susann,
Så bra jobbat av dig. Var stolt över dig själv 👍
zinnie.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag känner ingen stolthet just nu tyvärr... Känner mig mest värdelös som inte klarar av det.
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229