Nu måste jag börja spara!

Inlägg i samarbete med www.payup.se


Hej!
Som ni vet så är jag och Kjell numera förlovade och ett bröllop kommer det ju faktiskt bli i framtiden. Vi har inte pratat om när och hur men vi vet att vi vill och vi vet vart.
Men för att kunna få till ett bröllop som vi kommer vara nöjda med måste vi spara pengar.
Jag har ju vart gift en gång tidigare och även om vi då "bara" hade en borgerlig vigsel i kommunhuset och liten tillställning hemma så kostade det pengar. Denna gången vill jag ha så mycket mer och då kommer det kosta betydligt mer pengar.
Att gifta sig är gratis men jag vill ha en mysig och härlig tillställning efteråt med god mat och musik och för att vi ska ha råd med detta är det dags att börja spara!

Inne hos Payup kan man läsa de bästa sätten att spara pengar på och två av dessa är Att öppna ett sparkonto men då inte ett vanligt bankkonto. Utan ett sparkonto där du kan se hur dina pengar växer, ett konto med bra sparränta. Via Payup kan du få hjälp att hitta bästa sättet att spara just för dig. Andra sättet är att inte impulsshoppa eftersom det då kan innebära att man köper saker man egentligen inte behöver och då slösar man de pengar man egentligen hade kunnat spara.

Idag har jag ingen möjlighet att spara större summor till vårt bröllop då jag inte har någon inkomst men så fort jag får CSN igen kommer jag lägga undan så gott jag kan. Det är som Kjell säger att det inte alltid behöver vara flera tusen kronor man lägger undan varje månad, ibland är det väldigt bra om man lyckas med ett par hundra också. Lite är bättre än inget. Och visst är det roligt att kika in på sitt konto och se hur sitt sparande stiger och målet kommer närmre och närmre. Nu måste jag/vi fundera på vilket sätt jag/vi kommer spara våra pengar inför bröllopet!
Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Små bäckar blir stora sjöar 🙂

nouw.com/borderlinegirl
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är ju så =)
nouw.com/frökenrödlök
MariasVardag
MariasVardag,

Ja gud, vi hade ett enkelt bröllop i mina föräldrars trädgården med ån rinnande sidan om 🙏🏼 Maten fixade vi själva men det blev dyrt ändå 🙄 allt kostar

nouw.com/mariasvardag
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Samma när jag gifte mig första gången. I kommunhuset, mat i trädgården som föräldrarna bidog med men ring, kläder, blommor, tillbehör, dekorationer, dryck kostade ju massa
nouw.com/frökenrödlök
Frida,

Jag är så glad för er! Tänk att ni ska gifta er framöver, så mysigt <3
Det där att spara är ju tyvärr inte det lättaste men som sagt, många bäckar små 😊

www.morsanpahjul.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det ska bli spännande detta
nouw.com/frökenrödlök