Nu känner jag mig aningens lugnare - skönt!

Hej Hej <3

Idag har det vart en rätt så produktiv dag. Började med att köra till Oskarström för att besöka praktikplatsen jag ska vara på April/Maj då vi ska vara iväg 8 veckor för att göra ett projekt.
Tanken är att man ska vara två och två, men jag ville vara ute i god tid och frågade därför nästan direkt efter sommaren och fick ett ja direkt. Dessutom bor jag lite på fel håll i förhållande till mina klasskamrater så jag får helt enkel köra detta på egen hand men det kommer gå så jädra bra!

Knatade in på Ågatan DV och bad att få träffa handledaren. Där fick jag en rundtur och fick träffa alla deltagarna, fick hälsa och prata lite med dem. Handledaren (H) berättade hur de arbetar där, vad deras tanke är och hur det är. Jag berättade min tanke med varför jag ville vara just på en daglig verksamhet inom LSS. Fick träffa H´s kollegor och berättade även för dem vad min tanke var.
Nu ska jag försöka komma på ett projekt jag kan göra under mina 8 veckor där och tillsammans med arbetslaget tror jag vi kommer komma fram till något riktigt bra och användbart för deltagarna. Deras tankeverksamhet sattes igång omgående och tankar och idèer spånades fram. Jag har så klart ingen färdig projektplan men lite tankar finns och jag var välkommen tillbaka så fort jag kände för det för att prata mer, samt ringa/maila H så fort jag ville. Det kändes som det var en väldigt bra arbetsplats med trevlig och hjälpsam personal, enligt H är det högt i tak och sånt gillar jag. Jag kommer nog trivas där och kommer nog göra ett riktigt bra projekt när det väl är dags.
Min praktik kommer vara mellan vecka 15 och 23 och då kommer jag även att skriva på mitt tentaarbete kring detta. Super. Det känns väldigt bra att jag nu fått vara där, fått träffa alla och se hur det är, få berätta mina tankar och presentera mig lite grann. Jag känner mig lite lugnare nu!

Efter det körde jag vidare till Halmstad och satte mig i skolan och väntade på min studiekamrat S, vi skulle tentaplugga ihop idag. Vi har en grupptenta som ska in nästa onsdag så det var hög tid att påbörja den så det var det vi gjorde idag. Imorgon fortsätter vi!Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 294 visningar

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Va kul att du fått en praktikplats och jag ska hoppas på att du får god referens sen och även kanske provjobba 😊
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Njaa... jobba där vet jag inte.. men får se.
nouw.com/frökenrödlök
Madde
Madde,
Att få jobba inom LSS är det bästa som finns. Har gjort det i ca 30 år och bara älskar det. du kommer få det bra
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det kommer nog bli spännande!
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229