Nu känner jag mig aningens lugnare - skönt!

Hej Hej <3

Idag har det vart en rätt så produktiv dag. Började med att köra till Oskarström för att besöka praktikplatsen jag ska vara på April/Maj då vi ska vara iväg 8 veckor för att göra ett projekt.
Tanken är att man ska vara två och två, men jag ville vara ute i god tid och frågade därför nästan direkt efter sommaren och fick ett ja direkt. Dessutom bor jag lite på fel håll i förhållande till mina klasskamrater så jag får helt enkel köra detta på egen hand men det kommer gå så jädra bra!

Knatade in på Ågatan DV och bad att få träffa handledaren. Där fick jag en rundtur och fick träffa alla deltagarna, fick hälsa och prata lite med dem. Handledaren (H) berättade hur de arbetar där, vad deras tanke är och hur det är. Jag berättade min tanke med varför jag ville vara just på en daglig verksamhet inom LSS. Fick träffa H´s kollegor och berättade även för dem vad min tanke var.
Nu ska jag försöka komma på ett projekt jag kan göra under mina 8 veckor där och tillsammans med arbetslaget tror jag vi kommer komma fram till något riktigt bra och användbart för deltagarna. Deras tankeverksamhet sattes igång omgående och tankar och idèer spånades fram. Jag har så klart ingen färdig projektplan men lite tankar finns och jag var välkommen tillbaka så fort jag kände för det för att prata mer, samt ringa/maila H så fort jag ville. Det kändes som det var en väldigt bra arbetsplats med trevlig och hjälpsam personal, enligt H är det högt i tak och sånt gillar jag. Jag kommer nog trivas där och kommer nog göra ett riktigt bra projekt när det väl är dags.
Min praktik kommer vara mellan vecka 15 och 23 och då kommer jag även att skriva på mitt tentaarbete kring detta. Super. Det känns väldigt bra att jag nu fått vara där, fått träffa alla och se hur det är, få berätta mina tankar och presentera mig lite grann. Jag känner mig lite lugnare nu!

Efter det körde jag vidare till Halmstad och satte mig i skolan och väntade på min studiekamrat S, vi skulle tentaplugga ihop idag. Vi har en grupptenta som ska in nästa onsdag så det var hög tid att påbörja den så det var det vi gjorde idag. Imorgon fortsätter vi!Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 294 visningar

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Grattis Till praktiken! 😃👏🏻.
nouw.com/fighterwomen85
Paulina,
Vad bra att du har hittat en plats att va på. Skönt att vara ute i god tid😊
paulinageidenmark.devote.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är behövligt att vara ute i god tid eftersom det är så mkt som måste hinnas med innan det är dags att gå ut på praktik =)
nouw.com/frökenrödlök
Paulina,
Vad bra att du har hittat en plats att va på. Skönt att vara ute i god tid😊
paulinageidenmark.devote.se
Marie,
jag kommer också placeras ut på praktikplats här framöver, jag får inte välja själv utan det utser dem. Bra att det blev en lugnare känsla i kroppen =D
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ibland kan det vara lättare att få en specifik plats att vara på eftersom det ibland kan vara svårt att hitta plats, men annars tycker jag det hade vart trist att själv inte får välja.
nouw.com/frökenrödlök
amanda,
Vad roligt med en prktik plats 😃
amndiz.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nja, jag hade nog hellre haft lektioner i skolan faktiskt =)
nouw.com/frökenrödlök
amanda,
Vad roligt med en praktik plats 😃
amndiz.se/
Kamilla,
Skönt att varit och häslat på innan det är dags. Tror att många gånger är det både lättare och enklare att göra projekt ensam när det är i skolan. Heja Dig!
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag vet inte riktigt.. Eftersom vi ska komma på ett projekt och hmgenomflra det i verksamheten och skriva ett stort arbete tror jag det hade underlättat och vart enklare att vara två. Arbetet delas upp, man uppfattar saker från olika perspektiv som kan vaea bra att ha med och man har någon att bolla tankar och idéer med.
nouw.com/frökenrödlök
Frida,
Åh vilken bra praktikplats du verkar ha hittat! Det där kommer ju att bli superbra 😊 Så glad för din skull vännen! <3
www.morsanpahjul.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag hoppas att det kommer bli bra, men första intrycket var positivt =)
nouw.com/frökenrödlök
Michelle ,
Va kul att du fått en praktikplats och jag ska hoppas på att du får god referens sen och även kanske provjobba 😊
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Njaa... jobba där vet jag inte.. men får se.
nouw.com/frökenrödlök
Madde,
Att få jobba inom LSS är det bästa som finns. Har gjort det i ca 30 år och bara älskar det. du kommer få det bra
www.nouw.com/madelena
FrökenRödl��k
FrökenRödlök,
Det kommer nog bli spännande!
nouw.com/frökenrödlök