Nu kan jag vara fri och bekväm!

Inlägg i samarbete med https://happythighs.se/


Hej!

Jag har alltid tyckt det är obekvämt att gå barbent då låren alltid nuddar varandra och skaver.
Vilket innebär att jag alltid fått ha byxor eller långa leggings under mina klänningar, inte alltid helt barbent med andra ord. Jag tycker att det är riktigt snyggt när benen är bara och det är en så fri känsla att slippa långa byxor.
Jag har beställt hem två par tajts från Happy Thighs i två olika färger för att passa flera outfits och tillfällen. Dessa tajts är hur bra som helst, de är bekväma och tunna, utan sömmar som skaver. De sitter bra på magen och så även mitt på låren, de rullar inte upp då de är sydda på ett sådant sätt.
Och de har så bra längd att jag kan ha dessa under kort kjol utan att de syns och mesta av benen är bara och jag kan känna mig bekväm.

När jag bär de svarta tajtsen under en svar kjol gör det inte heller någonting att kjolen åker upp för man ser inte direkt att det är tajts under då. Jag är så nöjd och längtar nu efter sommardagar på semestern! Dessa kommer använda flitigt.

Jag tycker att du som har behovet av byxor under ska passa på att köpa hem ett par, de finns i generösa storlekar och i tre fina färger. Använder du koden rödlök25 när du är i kassan får du 25% rabatt fram till 13 Juli och det är ju perfekt att passa på nu då!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer