Nu kan jag bara kötta på!

Tjenixen <3

Vaknade upp i Falkenberg idag, 5.45 ringde klockan och jag fick gröt av mamma. Lyx! Sen for vi till jobbet och jag började min observation. Den har gått riktigt bra, mycket att ta in så huvudet värker en aning just nu. Jag har en hel del saker att skriva ner och tänkte göra det så fort jag uppdaterat er.
Satte mig på Espresso House för omväxlingsskull, mysigt i en soffa här intill ett fönster som vetter mot en av gatorna i stan. Det är blött, löven ligger på marken, blåser lite grann och folket som promenerar förbi ser ut att ha klätt sig varmt. Jag njuter av en vit varm choklad och en caramell cheesecake här inne.

Får se hur länge jag sitter här, men ett par timmar iallafall hoppas jag så att jag får gjort lite grann av pluggandet. I annat fall har jag ju faktiskt redan pluggat 6 timmar idag iomed observationen så skulle inte göra allt för mycket om jag inte orkar mer. Men jag ska i alla fall renskriva mina stödord och tankar jag fått med mig under förmiddagen. Så får jag kanske vara nöjd sen!

Hur har du det idag?
(Vill påminna om att det går bra att rösta i Våra bästa bloggar)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 508 visningar

Gillar

Kommentarer

Pärla
,
Vilken start på dagen 😍 Kul att det gått bra även om det varit mycket. Älskar EH!! Den cheesecaken är såååå god! Hoppas du fick en del gjort där med 🥰 Här har det varit mest lugnt 🙈
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag hade velat fått gjort mer men gjorde det jag hade planerat iallafall, bättre än inget!
nouw.com/frökenrödlök
Madde,
Espressohouse är verkligen så mysigt. Varm choklad då det är ruggigt ute är ju helt perfekt.
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag älskar espresso house.. Tur att vi inte har något sådant hemma =)
nouw.com/frökenrödlök
Madde
IP: 82.99.3.229