Nu hoppas jag att jag fick till det!

Hej hej!

Hurra!! Hurra!!
Jag borde dock inte ropa hej ännu, allt kan förändras. Men jag börjar må bättre, en underbar känsla att slippa ha ont i halsen. Jag hostar fortfarande men inte lika mycket och är lite snuvig. Jag påverkas snabbt av trötthet både i kroppen och huvudet men det tror jag de flesta gör och tar ju ett tag innan man blir helt hundra. Men att slippa hosta sönder sina lungor och ha ett rivjärn i halsen är såååå skönt.

Jag har orkat sätta mig vid datorn och läsa igenom min tenta.
I instruktionerna står det vilken kurslitteratur som måste vara med men för de som siktar på ett VG ska ha med ytterligare två artiklar. Eftersom jag först inte fattade tentan överhuvud taget så bestämde jag mig för att inte krångla till det och bara fokusera på att försöka bli godkänd. Jag är fortfarande inne på den tanken, för är jättedumt att satsa högt och krångla till någonting man inte har koll på och riskera att sabba allt istället. Risken finns att jag tar med saker som är irrelevanta och får underkänt istället. Men, iomed att min tenta har fått ligga och gotta till sig har tankarna hela tiden gått till min text. Jag har ändrat, justerat, lagt till, tagit bort och nu har jag fått en röd tråd genom allt, tycker jag själv. Det finns fortfarande frågetecken för jag vet ännu inte om jag uppfattat uppgiften rätt men jag tänker att det får jag se när bedömningen kommer. Men, med tanke på att jag läst fram och tillbaka och verkligen funderat så tror jag nog att jag fått in all litteratur + de två extra.
Ena fick jag med ganska lätt i början men har arbetat med nummer två och jag hoppas verkligen det blir bra nu. Vilket fall som så känner jag mig nöjd och nu är jag verkligen klar. På riktigt.

Sista inlämning är 17 Oktober men eftersom jag kommer vara iväg då (om jag är helt frisk) så tänker jag att jag skickar in den under morgondagen. Så släpper jag det helt då.
Känns ändå relativt bra!
Imorgon är jag säkert tillräckligt pigg för att börja läsa ny litteratur och ta mig an första uppgiften i funktionshinder-kursen =)Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer