Nu har jag jul här i mitt hus!

Igår mådde jag jävligt piss .. låg i sängen fram till klockan 14 ungefär. Massa tankar som snurrar i huvudet och jag orkade ingenting, men kände att jag inte kunde ligga och tycka synd om mig själv så jag satte igång och städa, vilket jag skulle gjort i helgen men skjöt på det pga sjukdom. Så dags alltså!
Jag har dammat, plockat undan saker, dammsugit och röjt. Fick även upp mina tomtar och min ljusstake. Jag tjuvstartar lite men tänkte när jag ändå håller på och städar liksom.
Bara gardiner som inte är uppe än för jag misstänker att dem ligger i nån kartong på mina föräldrars vind. Dem jag har uppe nu hängde här när jag flyttade in och är vita så dem funkar ett tag till :) När jag städat klart och tagit en dusch var jag nere och bytte runt på tvätten och sen kom Johan hit och vi lyssnade på musik, kollade på tv och pratade massor. Underbart med en vän på nära håll!

Idag var det upp tidigt för att åka till Varberg och jobba. Så skönt att få göra nånting nu. Hon som lärde upp mig, Hanna var jättetrevlig. Synd jag inte får jobba med henne. Man lär sig massor hela tiden, har inte tänkt att det är så mycket i en salladsbar som måste städas. Man tänker inte på det när man går där och väljer bland pasta, kyckling och sallader. Men det var trevligt ändå. Efter Varberg var det dags för salladsbararen i Falkenberg och efter fyra timmar slutade jag! Åkte då hem till syrran, pratade med henne och så tog vi en 50 minuters promenad med hunden innan jag åkte och handlade. Nu sitter jag bara i sängen och lyssnar på musik. Skall strax ta en dusch, sen byta ut alla ljusen i ljusstakarna och tända nya ljus och njuta!!
Att bara få upp en ljusstake ger mig julkänsla. Underbart
Mitt stall måste rustas upp då det gått sönder i flytten och mitt luciatåg måstes få bättre fötter!
Ledljus i pepparkakshuset är så fint
Tur jag har tjocktv så alla mina favorittomtar får plats =)
En bonad och en duk gör mycket för hemtrevnaden. Skall införskaffa fler bonader =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 18 visningar

Gillar

Kommentarer