Nu har jag bestämt mig!

Innan min födelsedag i somras sa jag att jag önskade mig frisörbesök i present och skulle jag inte få det skulle jag ta mig råd och boka in en tid. Det blev aldrig så av någon anledning. Troligtvis för att jag först och främst inte orkade men kanske även för att jag kände att jag trivdes med långt hår, att det var bra och för en gång skull funkade det liksom. Jag har sällan långt hår så det kändes bra.
Men jag har sådana problem med hårbotten när jag har långt, kanske också en anledning till att jag oftast har kort hår?! Idag pratade vi om frisyrer på jobbet och när jag visade bilder från min dag som modell 2008 (hade ju kort svart hår då) tyckte mina kollegor att jag var jättesnygg där och passade perfekt i kort så, då bestämde jag mig för att nu skall jag klippa mig.
Kommer boka in en tid vid löningen och funderar på färgning/slingning också. Har en tanke om hur jag vill ha frisyren men nyfiken på vad ni tycker. Vad skulle passa på mig? Har ni bilder på förslag tar jag tacksamt emot. Roligt att höra andras åsikter - så kanske man kan testa nånting nytt för en gång skull :)
Ge mig massa förslag, tack!! Lite olika frisyrer genom tiderna!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer