Nu har hjärtat fyllts på med kärlek!

Shit pommes vad det var välbehövligt att åka till Grimslöv igår. Att få en kram från alla glada, att få en varm kram av chefen och mina närmaste kollegor betydde så mycket. Det var kärlek och det var värme. Mina ögon tåras lite när jag tänker på det. Jag är lyckligt lottad att få ha så fina människor i mitt liv även om jag numera inte träffar dem. Vi har kontakt via sms och facebook och det är underbart.
Så tacksam över att skolan bjöd in mig till deras årliga julfirande. Mötte upp chefen kvart i fem och det var ett glädjande möte. Sen mötte jag världens bästa vaktmästare och fick en stor kram!
Senaste tillskottet i städteamet kom in och jag blev så glad av att se henne. Tyvärr jobbade dem största hjärtanen så dem fick jag inte träffa så mycket men innan maten serverades fick jag en kram av dem och det var nära att ögonen tårades. Sån glädje!
Jag saknar dem så otroligt mycket, känns konstigt att sakna arbetskollegor på det viset men I do! Ärligt, rakt från härtat.

Maten var supergod och jag tog två omgångar, sen var jag proppmätt. Personalen i köket är dem bästa och är superduktiga på att laga mat. Alltid så gott och massa att välja på, även till vardags! Me like.
Under middagen var det även uppträdande från vissa av skolans elever och dem var hur duktiga som helst.
Efter maten promenerade vi till skolans hörsal där det var spex, dans och mer uppträdande. Som jag skrattade! Eleverna briljerade och gav oss massa skratt, så himla duktiga dem var, bjöd på sig själva.
Efter det var det fika i massor och ännu mer kramar och mys. När jag skulle gå var det nära till tårar, saknar dem redan!

Åkte hem till Jimmy och snackade med honom, sen sov jag ett par timmar på hans soffa, när det var dags att kliva upp när han skulle till jobbet var jag mer död än levande typ! Att köra hem dem två timmarna var påfresande när jag var så trött men det gick :) En redbull när jag kom fram gjorde bra. Sen var jag på intervju, det gick bra! Nu väntar jag bara på besked därifrån! Håller tummarna!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer