Nu ett minne blott!

Ni som följt mig och min blogg i flera år vet att jag haft ett öppet sinne för sex och samlevnad. Att det för mig inte vart några som helst konstigheter kring ämnet och att jag många gånger har haft tävlingar med intimprodukter som vinster och tipsat om olika produkter från diverse företag. Haft bra och fina samarbeten med bra företag osv.
Jag tycker inte det är fel att skriva om sex, tvärtom! Men, nu har jag kommit till det stadiet att jag valt att lägga det ämnet bakom mig. Säga hejdå till kategorin sexinspirerat och avsluta mina samarbeten med sexleksaker som huvudingrediens.
Anledning? Njaa, finns väl egentligen ingen direkt anledning än att jag känner att jag gjort det ämnet nu och att det är dags att lämna det bakom mig som sagt. Kommer säkerligen ta upp någonting i framtiden för som sagt så är det inget fel och jag diskuterar gärna vissa saker inom ämnet, finns mycket att prata om men att ha samarbeten, länken, tävling och tips kring sexleksaker kommer vara ett minne blott!
Jag är klar nu!

Jag ändrar fokus kring min blogg, förr var det väldigt inriktat mot sex och samlevnad och det var det jag brann för - kanske för att jag själv vart homepartyförsäljare i några år och vart ute på demonstrationer med en väska full av vibrerande leksaker i plast/gummi/latex/jelly/silikon för vuxna. På något sätt vill jag inte längre förknippas med sexleksaker. Förut var Mizca ett "varumärke" för sexleksaker och om jag googlar mig själv så kommer mycket upp kring sex och på något sätt känns det inte rätt längre! Jag kan inte längre stå för det! Jag vill ha fokus på någonting jag kan stå för, någonting som representerar Mizca och mig - barn, familj och pyssel framför allt.

Dessutom är det vissa samarbeten som jag gärna hade sett blivit av lagts på hyllan på grund av att företagen inte vill förknippas med produkter av detta slag. Min sambos chef tog upp diskussionen med honom för en tid sen då det kommit fram att några av hans elever hittat Jimmys blogg och därigenom även min. Av någon anledning tyckte hans chef inte den kopplingen var bra eftersom jag länkat till sexleksaker som inte var bra att eleverna såg!
Jag blev upprörd och förstod ingenting - mitt argument var "Tänk om jag hade arbetat inom ämnet? Vart sexualrådgivare? Haft en egen butik? - skulle Jimmy inte få förknippas med mig och min blogg för att hans elever inte får hitta sådana saker på internet?"

Men, det kommer inte ske - jag måste tänka på Jimmy och jag måste tänka på vår framtid - min framtid!
Kategorin och ämnet sex - slutar här och nu!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer