Nu drömmer jag igen!

Om jag får drömma fritt och fantisera utan att tänka på vad det kan kosta och om det är relevant och faktiskt går att ordna så skall jag berätta om mitt drömboende.
Jag är uppvuxen i hus och bodde några år i eget hus som gift och därför tycker jag det är väldigt skönt att just nu få bo i lägenhet. Men en etta är inte riktigt optimalt att drömma sig bort i så jag öka storleken lite. Drömmer ju om familj med man och barn så utgår från det.

En fem-rumslägenhet i typ radhus-stuk hade ju vart fint. Ett stort kök med matbord och köksö eftersom jag i drömmen börjat intressera mig för matlagning. Ett vardagsrum med tvdel med mysig divansoffa och en del med matsalsbord där jag kan bjuda hem vänner och familj på middagar. Ett litet sovrum till mig och mannen med lila fondtapet och lila detaljer i överkast, ljusstakar, gardiner m.m!
En liten gästtoalett samt ett badrum med dusch, badkar samt tvättmöjligheter med stor yta att kunna vika ihop all ren tvätt. Väldigt stort badrum med andra ord. Och så var sitt rum till de två knoddarna vi fått. I början kommer dem få dela rum och då vill jag ha rum fem till hobbyrum. Men när dem blir äldre lägger jag hobbyn på hyllan och låter barnen få varsitt rum med massa leksaker och färger.

Vi skall ha en liten uteplats, en liten trädgård med grästäppa och något fruktträd och fina buskar som min man älskar att ta hand om. Ett uterum som är inglasat hade jag velat ha så vi hade kunnat sitta där och njuta av god mat och trevlig sällskap långt in på nätterna.
Men så skulle jag även vilja ha en liten stuga någonstans 1-2 timmar hemifrån. Ett litet rött och sött torp med vita knutar. Stor gräsmatta med gungor och studsmatta samt en liten lekstuga till barnen. Detta lilla torp skulle ligga intill en privat sjö där vi skulle kunna bada på sommaren.
Det skulle vara ett litet kök, två sovrum varav ena har stor dubbelsäng och andra våningssäng. Och så ett litet rum med en liten soffa, bord och en tv. Där skulle vi kunna sitta och spela spel med barnen, tända massa ljus och njuta av livet.

Det skulle vara jag, en snygg och charmig man som tillsammans med mig älskar att laga mat, klippa gräs och leka med barnen. De små skulle vara en tös och en pojk som var bästa vänner!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer