Nu börjar sökandet!

Jimmy ringde i morse och sa att han vart i kontakt med verkstaden i Ronneby och bilene går inte att rädda. Det var det jag antog. Så nu börjar sökandet efter en ny bil, eller rättare sagt bättre begagnad!
Vi har våra kriterier för en bil, vi har ev. en prisklass att lägga oss på och ja, vi kommer ta lån för att finansiera ett bilköp hos bilhandlare. Kommer inte köpa privat även om det skulle vara billigare. Vi kommer gå på säkerhet framför pris, även om vi inte kommer köpa dyraste bilen för det.
Vårt val och vi får se vad som kommer hända.

Jag är dock så jävla pissed off på den s.k bilmekanikern. Kan han sina saker? Tack vare hans miss har vår bil pajjat helt. Den går liksom inte ens att laga! FY FAN! Varför chansade han? Varför bytte han inte den jävla kamremen när Jimmy ändå lämnat in bilen på SERVICE och andra REPARATIONER!! Sattyg! Samtidigt är jag rätt glad ändå. Är tacksam över att vi inte kom till skada där ute på motorvägen - för vi hade likväl kunnat råkat ut för en olycka. Man får se det på det sättet. Även om vi var oense till max och vi båda var lite off igår så är jag glad att jag har min baby!
Och min fina familj som lyssnar på mig och är villig och låna ut sin bil för att jag skall kunna ta mig till jobbet! Hurra för dem!
Är glad för att jag och syrran nu har bokat en julmarknad i november. Underbart. Ser jag fram emot =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer