Nu behöver jag ditt råd - Skall jag behålla namnet?

Hej raring!

Nu har jag funderat ett tag och jag skulle behöva ditt råd innan jag tar ett beslut.
Även om det i slutänden är jag som bestämmer så vill jag gärna höra vad just du tycker och tänker.
Jag har bloggat här inne över 10 år och i många av dessa åren har jag haft eget domännamn vilket är www.mizca.se som jag trivts jättemycket med. Mizca är liksom jag.
Men, sedan jag flyttade över bloggen hit till nouw så har jag blivit Fröken Rödlök istället.
Jag använder bara domännamnet när jag länkar min blogg eller berättar för andra vad min sida heter.
Har dock fått reda på att folk som går in på mina länkningar (när de börjar med mizca.se) och vill lägga kommentar inte har lyckats med det så nu sedan en tid tillbaka har jag börjat länka nouw.com/frökenrödlök istället.
Skall jag behålla mitt domän då?
Jag är fortfarande Mizca men jag känner att jag ibland vill gå vidare. Lämna Mizca på den platsen där det hör hemma - dåtiden! Jag har Mizca tatuerat på benet för att det påminner mig om tiden jag hade då, påminner om pojkarna jag inte längre har kontakt med men som gett mig så mycket. Jag vill ha det nära mig och känns som att jag kanske borde lägga locket på och låta Mizca få vara det det en gång i tiden var helt enkelt.
Dessutom betalar jag ju för mitt domän och det känns som det är lite onödiga pengar om jag ändå bara använder Fröken Rödlök. Iofs så känns det bra att ha eget domän men jag är kluven alltså.
Vad råder ni till att göra? Vad hade ni gjort?Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 470 visningar

Gillar

Kommentarer